- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Szerencses, akinek 50ezer a hitele. Aki a valsag elott vette fel a hitelt, azok tobb 10eFttal tobbet fizetnek most, mint 50e, koztuk en is. Nekem az 57nm lakas rezsiet sem fedezi a 50e telen. Es szerencses vagyok, hogy a valsag nem vittte el az allasom, es tudjuk fizetni a duplajara emelkedett torlesztest, aminek ha a vegere erek, jelen allas szerint 3x annyit adok vissza, mint amennynit felvettem...
-
Dany007
veterán
Köszönöm! El is mentettem magamnak!
Viszont most gyorsan végeztem egy kis átlagolást Budapest kivételével.
Az excel táblázat szerint az átlag BP-en kívüli megyékben 189 ezer bruttó. Nettó bérkalkulátor szerint nulla gyerek estén ez Nettó 123.795 forint. Na akkor azért ez mégis csak messze van az oly sokat emlegetett nettó 140.000 forinttól... Viszont Pestet beleszámolva se lesz sokkal jobb az érték. Szóval most hirtelen nem vágom, hogy honnan van ez az országos átlag 140 ezer forintos nettó, mikor ha megyénként külön összeadom és kiátlagolom akkor is csak 189 bruttó jön ki, ami nettóban 123 ezer....Huh, lehet már túl késő van ehhez. Ha valakinek van kedve számoljon már utána. Én már alig látok ki a szememből...
-
Dany007
veterán
Szerintem ezt mindenki elismeri, az is aki nem mondja ki.
Én eddig is nagy pártolója voltam a TN panelnek. Hiszen alapvető igényekre olyan olcsó áron bőven megfelel. Na de itt épp arról van szó, hogy adott egy prémiumkategóriás termék - mert szerintem ez már az - akkor ebből nem szabadott volna kispórolni az IPS panelt. Már csak presztízsből sem. Olyan ez, mintha egy Bugattiban lada ülések lennének. Célnak megfelel az is, na de azért na...Meg kell jegyezni azonban hogy vannak nagyon jó TN paneles monitorok. Az én első LCD-m is az volt. Egy HannsG 28 colos. A korábban linkelt képen az szerepel. Ezt egy itteni (saját bevallása szerint) IPS troll srác vette meg tőlem. És nem akarta elhinni, hogy TN paneles.
Lehet én ezért nem értettem sokak problémáját a TN-nel, mert nekem nem igazán volt vele, annak ellenére hogy a különbségek észrevehetőek voltak, de minimálisan.
Ellenben anyám Wayteq 70-es tabletjének a kijelzője alig használható. Ott brutális színtorzulások lépnek fel, 20 fokkal odébbról nézve pedig már semmit nem lehet látni belőle. -
Muerte
addikt
Azért tolják abban a felbontásban inkább, mert a mai játékok FHD-ba való normális minőségű futtatásához elég harmatos az a GTX660,aztán tényleg mikor kifizet a user egy rakat pénzt,de a felbontást meg vissza kell venni egy komolyabb játékban mert diafilm vetítés natívban az meg elég szar érzés és csalódás,nagyjából ez az oka a 1366x768-nak.De pl.itt is csak FHD verziókat látni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest