- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csevede
tag
IFÁ-s nincs? Arra tuti beruháznék!
-
csevede
tag
Hehh, atommal? Az év poénja gyerekek!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pl. egy jó kis Crumpler-ben.
-
KAMELOT
titán
válasz
Armagedown #68 üzenetére
Ahogy (#69) hackeeeee mondja.....hátitáskában! És még mellé elfér más is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Armagedown #68 üzenetére
Mondjak rá egy tök egyszerű alternatívát?
Hátitáskában..
-
KAMELOT
titán
Ha már valaki tényleg erős hordozható gépet akar akkor vesz inkább ilyet
PACKARD BELL Easynote LS11-HR-966CZ...284 000ft
Ajándékba hozzá kapunk egy Microsoft Xbox 360 4GB
Főbb paraméterek:
Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge 4/8 2,2 GHz 6 MB L3 Cache,
17.3" LED 1600x900,
RAM 8GB DDR3,
AMD Radeon HD6650M 2GB,
HDD 1000GB (2x 500 GB) 5400rpm,
DVD Supermulti, WiFi 802.11b/g/n, Ethernet, Bluetooth 4.0, webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0,
Windows 7 Home Premium 64-bit -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
whitezo88 #65 üzenetére
Hát ugye annak idején mondhatni erre is lettek kitalálva, netezésre, szövegszerkesztésre... Csak kicsit már átestek a gyártók a ló túloldalára. Eleve ez is, hogy quad atom, kérdem Én, mi a fenének?!
Felesleges... A 2 mag+HT is bőven elég arra a célra, amire alaphelyzetben ki van találva..
170-be már egy i5 is beleférhet...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
hackeeeee #64 üzenetére
az a baj, hogy nagyon másra sem
csak netezni, meg offiszozni. mert számításigényes munkára sem nagyon. itt a gond az, hogy 170ezernél tényleg lehetne egy i3at pl belerakni, nem sokkal drágább... sőt talán még olcsóbb is ha nem legújabb fajta. de legalább lesz sebessége
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem egy "gondom" van... Netbook ide, vagy oda.. De miért kell játékokkal terhelni egy netbook-ot? Nem azért, csak ezek után van az, hogy mennek a júzerek a boltba, hogy itt-ott azt olvasták, hogy egy netbook-on eldöcög x y játék...
Aztán ha meg mégsem, akkor az eladóhoz mennek reklamálni, hogy miért nem lehet rajta játszani.
Oké, mert alapjában véve 3* 4* annyiba kerül mint egy "átlagos" netbook, és ugye notebook-oknál is hasonló kategóriába vannak a "gamer" notebook-ok, de akkor is.. Egy netbook egyáltalán nem játékra való, bármi is legyen benne..
-
economist
tag
Csak ha ezzel együtt elmebajt is kapnék! Főleg úgy, hogy a héten jött meg a full extrás 13"-os acer TimeLine X noteszem i5 verzióban.
Full HD monitoron simán mehet egy kis Crysis II a GT540M-mel. Napközben hordozható munkagéppé szelídül a kevesebb mint 2 kilójával. Ma még töltőt sem vittem, csak egy mappában a gépet - 8 óra alatt nem tudtam lemeríteni - hála az IGP-nek és az nVIDIA Optimusnak. Mindemellett még gyönyörű is, és kevesebb mint 200-ból megállt! Úgyhogy ezt a narancssárga rettenetet, köszönöm nem, még ha fizetnének érte akkor sem!
-
_Atesz
addikt
Nyugati mércével Lambo fanoknak nem drága ez. Nálunk nem sokan fognak ilyen netbook-ot venni.
-
economist
tag
Csak én érzem azt, hogy ez a gép teljes képzavar, és valójában semmi értelme sincs, vagy mások is vannak vele így? Netbook, de legalább nem bírja jól akkumulátorról, nem olcsó és még csak nem is szép, ellenben legalább baromi ronda, drága, teljesítménye nem az igazi a fogyasztása meg mégis sok! Kíváncsi lennék rá, mifelénk vesznek-e egyáltalán ilyet ennyi pénzért a lámák!?
-
whitezo88
nagyúr
az Apple pont nem jó példa, mivel nem az alma logót kell megfizetni, hanem a jobb anyaghasználatot, jobb képernyőt, kényelmesebb felületet, berhelés-nélküliséget, letisztult, szebb dizájnt (már akinek tetszik), jó akkuidőt (mbp esetén) és megbízhatóságot, user experience-t fizetjük meg, többek közt. Más kérdés, hogy itthon túl vannak árazva a viszonteladás, ilyen-olyan pluszok miatt. Főleg a drágább gépeknél látszik ez meg.
itt tényleg csak egy Lambo logót mázoltak rá... -
geezer
aktív tag
Ez teljesen rendben volna, de egy ÁZUSZ NETbook, LAMBORGÍNI márkanévvel.... ebből melyik a magas presztízsű, prémium kategória, ami megér plusz felárat?
Mert egy titánium házas HP notebook TAG Heuer edition, ha lenne, megérne némi plusz lét, de ez....
Mielőtt bárki azt mondja: nem, a Lambo márka nem prémium. Szimplán ripacs.
-
kisza25
félisten
én ismerek pár sznobot aki megvesz egy csomó sz@rt csak a neve miatt,
amúgy sok dolog van aminél a név nagyon sokba kerül pl. aple termékek, azonos hardver mellett 400-500€ különbség más gyártókhoz képest, a presztízst meg kell fizetni gyerekek, ez mindig is így volt és mindig is így lesz -
geezer
aktív tag
"Kik választják....? "
A gazdag ízlésficamosok, akiknek nincs szükségük sem teljesítményre, sem hosszú akkumulátor-üzemidőre.Hányan lehetnek?
-
vinibali
őstag
Lamborghini Intel Atom, naneb*sSzamár...
-
kisza25
félisten
az erős lambo gép apukának ez meg szöszi anyukának, hogy neki is legyen lambója
-
Gabor970
addikt
de minek a körtét az almához hasonlítani? Nekem pl semmi pénzért sem kellene notebook 13,3" felett, de sokkal inkább 12" körül ami tuti. Hát ennyiből mondhattam volna, hogy asztali gépben sokkal jobbat tudok ugyanennyiért. Féreértés ne essék, nem védem én ezt a masinát, mert kb ezen az áron keresek kicsi gépet, de nem ez lesz a befutó, hanem a samsung NP350
-
mikej95
aktív tag
Ez inkább egy okostelefon ajándék monitorral billentyűzettel és egy nagy bazári fémdobozzal.
-
kisbalázs
tag
Ez nem a lambakhini tervezőcsapatának a szégyene hanem az asusé, olcsóbban is ki lehetett volna söpörni a garázst a maradéktól, és még a tekintély is maradt volna...
-
Boxi88
őstag
Értelmetlen egy gép, de biztos valaki megveszi ezt is...
-
KAMELOT
titán
Általában ilyen nevű gépekbe mindig i7-es procit tettek 8GB ramot és valami erős nvidia kártyát és nem utolsó sorban minimum 17-es kijelzőt FULL HD felbontással. Ebbe meg beléraktak egy gyenge atomot gyenge kártyával és 4gb ramot...persze kicsi kijelzővel.
Csak a név maradt a minőség meg romlott. -
szuper-t
őstag
1 szóval nem említettem,de ha kakaó kell akkor 14 col 150.000Hunagarien Forinte
/mármint azt, hogy 12 col/
-
nincsisbéla
aktív tag
Nagyon szép, nagyon jó, nagyon drága! Azt hiszem egy mondatban ennyivel lehetne jellemezni.
-
mikej95
aktív tag
Mikor megláttam, hogy !ntel Atom abba is hagytam az olvasást.
-
mokus1
addikt
Ezek a Lamborghini gépek szerintem gyönyörűek.Csak az ész közbe szól hogy ez drága...
-
Fr3eWar
őstag
Nekem az ilyen kütyükről mindig ez jut eszembe "Vásári Bazár" igénytelen ha valaki ilyet vesz. Kb mint a porsche puma cipő. Ezek mind autó márkák.
-
kapeti07
senior tag
Ennyi pénzért Acer Timeline X is van 13,3 colos. és I5-el és nem Atom-al
Csak Lambo tulajok vegyék meg!
-
^Clown
addikt
Lamborghini és Atom, elég érdekes párosítás. Kb. mint a barkas és a hangsebesség.
-
callmeakos
veterán
"a Lamborghini sportkocsik kedvelői és tulajdonosai szívesen választják ezeket a gépeket, illetve azok, akiknek a pénz kevésbé számít, mint az, hogy olyan netbookjuk legyen, amilyen másnak nincs"
Na ilyen a kis hazánkban nincs túl sok
Mondjuk egy barátom által ismerem az egyik Bajai spíler, kő gazdag arcot aki még egy régi Gallardóval rohangál, de az olyan skót hogy az már fáj -
Findzs
addikt
nálam az "egyedi, hivalkodó megjelenés" a negatívumok között szerepelne
-
KAMELOT
titán
ASUS barátaink picit elszámolták magukat. Ilyen teljesítményt ennyi pénzért
Olcsóbban is kapok ugyan ilyet. Előlapot meg olyat veszek rá pár forintért amilyet akarok. Aztán én meg ráírom hogy ASUS Ferrai-m van.
Ebből a keretből i5 + erősebb VGA DDR5-ös rammal simán kijön + nagyobb kiejlző. -
Bibby
addikt
Mi ez az üzemidő?
Nevetséges.
-
Cyberpunk
félisten
Drága még ha dizájn netbook akkor is csak egy netbook atom procival.
-
aram01
nagyúr
áá ennyiért felejtős
-
Geller72
veterán
..Ezt elqrtam..volt egy Ferrari-piros bicajom és én marha elkótyavetyéltem 8k-ba egy haveromnak..pedig, ha ezt tudtam volna..
.
-
ArchElf
addikt
Netbook? Eladható ez még egyáltalán (vagy csak fedelet meg procit cseréltek valami szar szérián és így próbálnak még megszabadulni tőle)?
AE
-
whitezo88
nagyúr
amúgy kicsit olyan ez, mint a Ferraris Puma cipő. egy laza tízes rákerül, pedig ugyanaz szinte, mint hasonló, nem Ferraris.
-
hito
nagyúr
Kik vesznek ilyen gépet? => "a Lamborghini sportkocsik kedvelői és tulajdonosai szívesen választják ezeket a gépeket"
Ideje volt már végre ezekre a szegény L. tulajdonosokra is gondolni, minden notebook gyártó szart a fejükre. Ez már nem mehetett így tovább!
Az meg végképp bravúros húzás az Asus-tól, hogy lefedett egy ilyen kimeríthetetlen és terebélyes piacot. Csak így tovább fiúk! Tipp: legközelebb Köenigsegg Edition jöjjön és Celeron procival.
-
manoarc
senior tag
Nem értitek a lényeget
Ezzel lehet villantani a spanoknak meg a csajodnak , az már mind 1 , hogy mi van belül meg mennyibe kerül , a lényeg a rajság -
Televan74
nagyúr
Kicsit hozzáteszek(kb. 50.000) még és egy Core i7 -t kapok GT540M -el. Csak azért mert lamborghini nem fogok ennyi pénzt kiadni érte , pedig szeretem az autómárkát.
-
Nem egészen értem a dolog lényegét... (illetve értem; egyértelműen a sznob majmok lehúzása a cél) Az Alienware kisebb (igaz nem sokkal: 11.6") méretben kb. négyszer erősebb hardvert tudott rittyenteni az m11x-be. Ha azt vesszük, akiknek ezt a modellt szánta az Asus már tök mindegy lett volna ide-vagy-oda 30-50 ezer Forintnyi összeg, ahhoz hogy egy Core i5 ULV vagy Core i7 ULV kerüljön a gépbe. Akár egy GT520MX-el társítva. Bár a HD6470-es is szépen muzsikál (nincs is vele baj)
. -
lujó55
addikt
Szerencsétlen egy termék! Pont illeszkedik a mai valóvilágon felnőtt célközönség igényeihez.
-
Alchemist
addikt
A mezőgazdasági dolgozó elkápráztatása...
-
szuper-t
őstag
Most veszem észre.. láttátok, hogy a tapipad is puha? vagy a szemem káprázik?
a fedél nagyon cinkes, de legalább a plázacicámnak jó lesz kispárna gyanánt a noti ha már használni nem tudja -
hemaka
nagyúr
Lamborghini és Atom cpu, meg EEE? Ajaj...
-
hyperspace
őstag
ezt könnyebben bedobom a gallardoba, mint a rendes lambo notit. +1 a vasnak
-
whitezo88
nagyúr
Atomos gép 170 000-ért? na neee. akkor már inkább egy
használt macbookrendes notebook, pl egy Aspire. -
Szép szép de ennyit nem adnék érte.
-
Gabor970
addikt
mér megijedtem, hogy mégsem Samsung NP350-kell nekem. Aztán végigolvasva beláttam, hogy de....
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest