- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarquesG
csendes tag
válasz
#72042496 #44 üzenetére
Nem maga az ér, vagy ért meglepetésként, hogy amit megvásároltam pár hónap alatt kevesebbet ér, hanem az, hogy ez egy végeláthatatlan hajsza, és a magyarországi helyzetet tekintve nem tudd szinte egy átlagos (sőt még talán magas fizetéssel rendelkező "nem átlagos" ) ember sem felzárkózni..
Nem vagyok egy elvakult ember, pl. tisztában vagyok azzal is, hogy amikor megveszek egy felső kategóriás mobiltelefont kártyafüggetlenül, már aznap komoly pénzt bukok rajta ha elszeretném adni...A számítástechnika talán a legpimaszabb ipar, ahol a felső kategóriás termékeket "hetente" ontják és az új felső kategóriás termékek a régieket taszítják egyre maguk mögé úgy értékrendileg, mint technikailag....
Lehet, hogy megköveztek ezért, de most nyílt csak igazán fel a szemem, egy PlayStation4 évekig tartani fogja az árát és a technikai háttere éveken keresztül fejlett marad, nem fognak 4 hónappal később kidobni egy PS5-öt, majd rá megint pár hónapra egy PS6ot.......
-Én ezt várom egy prémium kategóriától.(kevés pc exlusive cím létezik játékok terén, én pedig hasonló képen leszek mint ahogyan te vagy, nem fogok megvenni egy asus R9.280x-et, azért ,hogy két hónap múlva kidobják majd az R9.380x-et és így tovább...)
Azoknak pedig akiknek még van kedvük, erejük, és pénztárcájuk ezekhez a dolgokhoz, mint írtam: az asus termékei nagyon régóta előremutatnak ezen a területen és megbízhatóak a prémium termékeik, ezt tapasztalatból tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dune: Awakening
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest