Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MarquesG

csendes tag

válasz #72042496 #44 üzenetére

Nem maga az ér, vagy ért meglepetésként, hogy amit megvásároltam pár hónap alatt kevesebbet ér, hanem az, hogy ez egy végeláthatatlan hajsza, és a magyarországi helyzetet tekintve nem tudd szinte egy átlagos (sőt még talán magas fizetéssel rendelkező "nem átlagos" ) ember sem felzárkózni..
    Nem vagyok egy elvakult ember, pl. tisztában vagyok azzal is, hogy amikor megveszek egy felső kategóriás mobiltelefont kártyafüggetlenül, már aznap komoly pénzt bukok rajta ha elszeretném adni...

A számítástechnika talán a legpimaszabb ipar, ahol a felső kategóriás termékeket "hetente" ontják és az új felső kategóriás termékek a régieket taszítják egyre maguk mögé úgy értékrendileg, mint technikailag....

Lehet, hogy megköveztek ezért, de most nyílt csak igazán fel a szemem, egy PlayStation4 évekig tartani fogja az árát és a technikai háttere éveken keresztül fejlett marad, nem fognak 4 hónappal később kidobni egy PS5-öt, majd rá megint pár hónapra egy PS6ot.......
    -Én ezt várom egy prémium kategóriától.

(kevés pc exlusive cím létezik játékok terén, én pedig hasonló képen leszek mint ahogyan te vagy, nem fogok megvenni egy asus R9.280x-et, azért ,hogy két hónap múlva kidobják majd az R9.380x-et és így tovább...)

Azoknak pedig akiknek még van kedvük, erejük, és pénztárcájuk ezekhez a dolgokhoz, mint írtam: az asus termékei nagyon régóta előremutatnak ezen a területen és megbízhatóak a prémium termékeik, ezt tapasztalatból tudom. :K :K :R

• BlackSoft

addikt

válasz #72042496 #24 üzenetére

Hát egy házban amibe befér egy eATX lap simán belemegy a kártya is, és egy 750w táp lazán elég hozzá. Ilyen hardvereknél meg ez a két dolog nem egy drága dolog, és alapfelszerelés szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák