Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.maitner
csendes tag
Teljesen jó alaplapokat csinál az Asrock, én már csak azt veszek.

P67-tel nem lehet használni a processzor IGP-jét, H67-tel viszont igen.
-
perryke
csendes tag
még az érdekelne hogy a p67 és h67 jelzésű csipszetes alapok közt mi a különbség?
köszi előre is
-
perryke
csendes tag
nekem a Pro3 nagyon bejövős csak 28 ezer még a Giga p67a-ud3 ja 34ezer
minőségben is ennyivel jobb lenne a giga szerintetek, vagy megéri asrockot venni? -
j.maitner
csendes tag
Erre a m-ITX alaplapra lehet, hogy be fogok fizetni.
Mondjuk kérdés, hogy mennyibe fog ez fájni? 
-
oneiros
tag
Friss preview a Távol-Keletről:
Asrock H67M GE/HT+ i7 2600K
Látható az UEFI működése.
Az IGP teljesítménye(12EU) nagyjából egy GDDR4-es 2600XT-nek felel meg(1600-as magórajel mellett) a 3dmark alapján, ahogy utánanéztem.
Mindenki döntse el, hogy ez most jó vagy rossz.
HTPC alapnak jó lesz egy kisebb procival. -
Fr3eWar
őstag
Egyszer volt Asrock 4 core dual vsta lapom, ilyen átállós ddr1->ddr2 foglalattal és AGP->PCI-E foglalattal. Remélem most majd kihoz valami X58-X68 kombót amiben menni fog az 1366 és1365 lábas proci is

Egyébként az a miniITX-es cucc korrektnak tűnik. -
Male
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Jobb is, mert ha még füstölni is kezd....

-
Boxi88
őstag
A H67M-ITX/HT és a P67 Extreme4 nagyon jók, össze szedte magát rendesen az ASRock!

-
Archer
őstag
Asrock-nál szinte ömlenek az alaplapok, minek ennyi? Amúgy már nem tudom melyik chipset családnál volt egy összehasonlítás amiben bent voltak a "nagyok" (Asus, MSI, Giga) meg az Asrock és messze az fogyasztott a legtöbbet szóval van még min fejleszteniük (nyilván spórolniuk kell valamin, hogy olcsóbban tudják adni a cuccaikat csak fogyasztást általában nem szoktak mérni egy alaplapnál a tesztekben így ez nem is látszik csak a tuningpotenciál stb., azért van különbség a többi gyártóhoz képest).
-
oneiros
tag
Azért az mindenképp jó, hogy gondoltak a régebbi(LGA775) procihűtőkkel rendelkezőkre, ha esetleg valaki váltani akar.
Egyedül még talán az EVGA kínált az előző szériában ilyen opciót, persze nem egy árkategória a kettő.
-
lujó55
addikt
Ebben a mini ITX-ben látok fantáziát és még jól is néz ki! Kár, hogy olyan drágák a kocka házikók amibe valók ezek a szép kis lapok. Na meg a 1155-ös procikhoz kell majd hűtés, pedig passzívan lenne jó megoldani egy multimedia centert.
Mindenesetre részemről bejövős az Asrock ezen sorozata
-
Duree
veterán
Csatlakozom az elöttem szólókhoz,a designe már a nagyoké,de a minösége a sarkalatos probléma.Ha sikerül kilépni a másodvonalbeli gyártók árnyékából,akkor még lehet,hogy Asrock lapom lesz
-
broberto
csendes tag
Kezd az Asrock felnöni a feladathoz,régebben utáltam az alaplapjait,de most már fazonra olyanok mint a nagyok,ha a minösége is olyan akkor rajta érdemes foglalkozni vele
-
zoleek
tag
Hehe

Szép lassan a 'rút kiskacsa' felnőtt és megtanulta, hogy a design is fontos. Már csak a minőségre vagyok kíváncsi!
Nem sok Asrock lapom volt, de szinte kivétel nélkül terhelés alatt 'lehetett hallani ahogy a bitkolbászok rohangálnak benne...
'. értem ezalatt hogy nyüszögött, zúgott, sistergett...
Szóval száz szónak is egy a vége: Kíváncsian várom az első beszámolót róluk működés közben. -
az utolsó sorban: "természe4tesen"
Van felhozatal bőven.
-
Srodney
senior tag
egyre jobb az asrock,és nemelég hogy ugyanazt a minőséget kínálja mint a "nagyok" =>(asus,giga,msi)hanem mert mindezt 10.000rekkel olcsóbban!!!!!

egy szó mint száz:az asrock-ot kelet-európába szánták...ennyi,erre a piacra lett kitalálva...

-
mrhitoshi
veterán
LGA 1155 ? nem lesz másik fajta foglalat, csak ez ? úgy érzem le maradtam.

-
Dyno
veterán
Undorító, kimondottan idegbeteg leszek mikor meglátom hoyg Sandy Bridge, és akkor jönnek hozzá a csili-vili alaplapok hozzá, mikor csak szorzózármentest lehet benne tuningolni, gááz, sebaj vettem egy 1156-os(Biostar TPower I55 19k-ért) lapot amint lesz még egy kis pénzem CPU is meglesz talán i7 és kész elleszek vele egy ideig, vicc amit az intel művel......
SLi/CF-en már fennt se akad a szemem, már megszoktam.

-
Taranti
senior tag
Még a végén lepipálja az anyavállalatot...

-
törölt tag
semmi edo-ddr3 ramos, dual hibrid agp-s, tripla p3 procis integrált eatx tápos modell nem jön karácsonyig?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyénként meg egész normális lapok lettek ezek, egész szépen fejlődik az asrock, és mostanában nekem legalábbis kevesebb szívás volt velük mint 4-5 évvel ezelőtt...
-
mghltm
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
sok evvel ezelott valoban tragya lapokat csinalt az asrock, de az utobbi idoben kezd erosen feljonni. frissits a tudasodon ezen a teren!

-
Pepe78
őstag
Tetszenek esztétikailag ezek az új Asrock lapok.
A régebbiek elég rondák voltak.
Nem kizárt hogy lesz lapom tőlük csak Am3 foglalattal. -
Armagedown
őstag
SBhez Asrock alaplap ?
Ez olyasmi mint a Ladában a klíma
-
Angel1981
veterán
UEFI-t vagy BIOS-t használnak?

-
Dyno
veterán
Én emglátom hogy Sandy Bridge és már a frász keringet......nem is tudom minek ennyi féle lap alá, főleg nem érte minek alá két extrem?!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszetősek.
(csak a kipufogót nem látom, ha már a V8 ott figyel a lapon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én nem bántam meg, soha rosszabbat
De egyébként annak akinek egy megfizethető, de stabil alap kell, annak az Asrock tökéletes. Akinek van egy kicsit több pénze, az vegyen Asus-t, MSI-t, stb.

Nem sok Asrock lapom volt, de szinte kivétel nélkül terhelés alatt 'lehetett hallani ahogy a bitkolbászok rohangálnak benne...
'. értem ezalatt hogy nyüszögött, zúgott, sistergett...