- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nekem meg so-dimm moduljaim vannak elfekvőben, még ki sincsenek bontva, ezért én is kerestem átalakítót, am1 deszkához. Aztán amikor láttam, hogy annyiba kerül az átalakító, mintha veszek 2x2 Giga ramot, akkor letettem róla.
Visszafele nem néztem, de látom, te is megtaláltad őket, és Neked is az jött le, hogy ennyiért a polcon marad a boltban.
(#54) moli.hu
Akkora, hogy szerintem még a nagyinak is fel fog tűnni. Én csak J1800-ast építettem, ssd-vel, és ha nem tudom, hogy mi van benne, akkor azt hittem volna, hogy valami "rendes" konfig. Tényleg nem egy brazos, vagy régi atom szint, ez valóban használható.
-
-
Tidus
addikt
Ahhoz képest hogy a Gigabyte már két hónapja piacra dobta az j1900-es M-ITX-et. Tényleg késik a 2900-as széria.
De szerintem akár a napokban is feltűnhet.
Nem tartom jó ötletnek és nem is használnák, attól függetlenül hogy létezik a SODIMM átalakító. Ha erre gondolsz.
Ezekhez az M-ITX-ekhez ezt tervezték, és nem mindegy hány Volt-on mennek.
Ha már valaki beruház egy Bay Trail konfig.-ba akkor valamilyen céllal, elképzeléssel teszi. Átlag felhasználók nem veszik meg, sőt hallomásból sem nagyon ismerik.
Aki megveszi az egy adott céllal veszi, ezen emberek többsége pedig 24/7-ben használja, mert 10W. a TDP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest