- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Egyszer kell csak összerakni!
Amúgy szubjektív a dolog.
Nekem nem ártana hátul 1-2 furat SMA csatihoz az antennának. Olyat választanék, amibe bele lehet tenni 2db. 2,5" meghajtót és egy lapos optikát. És akkor olyan nyalánkság sem lenne hátrány, hogy előlapi USB3 kivezetés.
Ha viszont mindezek valakinek felesleges dolgok, akkor 10K-ért nem nagyon lehet mellényúlni vele.
-
antikomcsi
veterán
Ez egy jó kis lap.
A hangnál ha engedélyezve van az alaplapi, akkor az op rendszer alatt kell alapértelmezett kimenetet váltani, úgy lesz hang a hdmi kábelen, és fog szólni mondjuk a tv hangszórója.
Kivetted az elemet, ezért alapértelmezésként az EFI fut, be kell állítani amit szeretnél, és a helyes boot sorrendet, aztán menni fog megint.
-
antikomcsi
veterán
Nekem meg so-dimm moduljaim vannak elfekvőben, még ki sincsenek bontva, ezért én is kerestem átalakítót, am1 deszkához. Aztán amikor láttam, hogy annyiba kerül az átalakító, mintha veszek 2x2 Giga ramot, akkor letettem róla.
Visszafele nem néztem, de látom, te is megtaláltad őket, és Neked is az jött le, hogy ennyiért a polcon marad a boltban.
(#54) moli.hu
Akkora, hogy szerintem még a nagyinak is fel fog tűnni. Én csak J1800-ast építettem, ssd-vel, és ha nem tudom, hogy mi van benne, akkor azt hittem volna, hogy valami "rendes" konfig. Tényleg nem egy brazos, vagy régi atom szint, ez valóban használható.
-
antikomcsi
veterán
Pedig leírták!
És azt is, hogy mit ne akarjunk vele csinálni!
"Mini-PCIe Slot
Even though this convenient mini-PCIe slot cannot be used for cooking scrumptious bacon pancakes, it still proves itself to be very useful for connecting an WiFi card that grants wireless internet connection"
-
antikomcsi
veterán
Teljesen világos, legyenek is ilyen variánsok. Mert tényleg kell az iparba.
Viszont nem lehetne csinálni 1 féle mini-itx deszkát, soros és párhuzamos port kivezetés nélkül, hdmi-vel, 4 sata porttal, és előlapi usb3 kivezetéssel?
Kíváncsi lennék, hogy akik megveszi otthonra letölteni, fájl szervernek, routernek, htpc-nek, azoknak hány százaléka fogja használni valamire a soros/párhuzamos portot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Yettel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest