Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több, mint tíz éve vettem meg az első PDA-mat, és nagymértékben megkönnyítette az életemet. Nyolc éve vettem először PDA-telefon kombót, onnantól nem kellett két készüléket hordanom magammal. A levelezések már akkor sokkal egyszerűbbé váltak, illetve ha küldtek dokumentumot, meg tudtam könnyedén nézni. A határidőnapló és a szinkronizálhatóság is nagyon nagy segítség volt számomra, a jegyzetek készítése, az online elérhetőség is. Persze nem vagyok egy tini, aki játszani vesz telefont, nekem valódi munkaeszköznek kellett és kell ma is. Jó ideje már két SIM-es okostelót használok, így már a két előfizuhoz sem kell külön készülék.
Elhiheted, szükségem volt és van az okostelefonra. Nem gond, hogy neked nincs, de emiatt ne általánosíts, főleg ne tegyél olyan kijelentéseket, amik teljesen megalapozatlanok. Nekem ez munkaeszköz, ahogy a laptop is (amiben integrált videókártya van, pedig a gép többe kerül, mint bármelyik Tesco gazdaságos laptop és nem azért, mert menő, hanem mert munkagép). Lehet kivagyiságból is venni valamit és lehet céleszközként is. Ne keverd a kettőt.
-
dreamdancer
őstag
Azért szálljunk már le a földre.
Lehet azon elmélkedni, hogy mi kell meg mire van szükség, de a tények és a számok azért keményebb érvek, mint a deduktív gondolatömlés, azok pedig azt mutatják, hogy androidos és iOS-es okostelefonokat vesznek tíz- meg százmilliószámra, nem Ashákat.
A videó alapján ez valóban egy jó telefon, jól céloztak vele, de a kijelző miatt már a netezés is necces, képek vagy videó megnézésére pedig gyakorlatilag alkalmatlan, nem látod a részleteket, csak pixelhalmot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új-Delhiben mutatta be a Nokia az Asha termékvonalának legújabb generációját, mely újragondolt felülettel, WLAN modullal és két hálózat egyidejű elérésvel érkezik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest