Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz calocsay #68 üzenetére

Több, mint tíz éve vettem meg az első PDA-mat, és nagymértékben megkönnyítette az életemet. Nyolc éve vettem először PDA-telefon kombót, onnantól nem kellett két készüléket hordanom magammal. A levelezések már akkor sokkal egyszerűbbé váltak, illetve ha küldtek dokumentumot, meg tudtam könnyedén nézni. A határidőnapló és a szinkronizálhatóság is nagyon nagy segítség volt számomra, a jegyzetek készítése, az online elérhetőség is. Persze nem vagyok egy tini, aki játszani vesz telefont, nekem valódi munkaeszköznek kellett és kell ma is. Jó ideje már két SIM-es okostelót használok, így már a két előfizuhoz sem kell külön készülék.

Elhiheted, szükségem volt és van az okostelefonra. Nem gond, hogy neked nincs, de emiatt ne általánosíts, főleg ne tegyél olyan kijelentéseket, amik teljesen megalapozatlanok. Nekem ez munkaeszköz, ahogy a laptop is (amiben integrált videókártya van, pedig a gép többe kerül, mint bármelyik Tesco gazdaságos laptop és nem azért, mert menő, hanem mert munkagép). Lehet kivagyiságból is venni valamit és lehet céleszközként is. Ne keverd a kettőt.

• dreamdancer

őstag

válasz calocsay #68 üzenetére

Azért szálljunk már le a földre.

Lehet azon elmélkedni, hogy mi kell meg mire van szükség, de a tények és a számok azért keményebb érvek, mint a deduktív gondolatömlés, azok pedig azt mutatják, hogy androidos és iOS-es okostelefonokat vesznek tíz- meg százmilliószámra, nem Ashákat.

A videó alapján ez valóban egy jó telefon, jól céloztak vele, de a kijelző miatt már a netezés is necces, képek vagy videó megnézésére pedig gyakorlatilag alkalmatlan, nem látod a részleteket, csak pixelhalmot.

Új hozzászólás Aktív témák