Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz Cyberpunk #17 üzenetére
"...a Föld lakóinak 90 százaléka jó ha egyáltalán GPRS és EDGE lefedettséggel rendelkezik. A Nokia „következő milliárd” (Next Billion) projektje éppen ezért azokra fókuszál, akik számára a nagy sebességű adatátvitel, a korlátlan adatcsomag és helyenként az elektromos áram folyamatos elérése hosszú ideig még csak álom lehet, ám ennek ellenére szeretnének hozzáférni a világhálóhoz. A frissen bemutatott Asha 501 legfőbb célja éppen ezért a hosszú üzemidő mellett a kedvező hálózati hozzáférés biztosítása...."
Röviden, ez a telefon maximum a hagyományos telefonok számára akar konkurenciát állítani, de még csak nem is ez az elsődleges célja.
Nyilván nem is az irgalmasság vezette a Nokiát, de ahova szánják, teljesen megfelelő és a leírtak alapján a lényeges dolgokat helyezték-nagyon helyesen- előtérbe.
A dizájn meg a nagyobb kijelző kérdése kb felesleges is szvsz.
De ha ezen továbblépünk, akkor is ott a tény, hogy pár éve ekkora kijelzőméret bőven jó volt okostelefonba, 3G-vel, miért ne lenne megfelelő egy egyszerűsített és lassú böngészésre tervezett masinánál.
Pláne ha a költségmegtakarítást vesszük szerintem a felbontás akkor is maradt volna ha pl 3.7-4"-on érkezik.
Persze ez csak az én véleményem, meg nem is kötekedni akartam[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest