- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Bőven kapsz ennyiért használható androidos okostelefont. Mire ideér ez tuti nem ennyi lesz, hanem kábé ZTE Blade árban vesztegetik majd (hacsak nem drágábban). Az említett droidos készüléket már 30-ért megveheted bárhol újonnan, ez meg ugye nettó 22k, amiből hazai ÁFA-val máris 28 bruttó lesz, plusz ugye a dollár-euro váltás... satöbbi. A kettő között pedig zongorázni lehet a különbséget. De komolyan félek, hogy az Asha 310 magyarországi árából jobbat is vehetsz majd, mint az egyes számú Penge.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Amikor először röppentek fel a hírek erről a készülékről, én is azt gondoltam, hogy ilyen kell másodtelefonnak. Aztán elolvastam az 1 simes tesó tesztjét itt az oldalon. Még mindig szépnek tartom (pláne ilyen árazás mellett), de nem biztos, hogy bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest