- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
quailstorm #59 üzenetére
Bezony.
És a Tipo már nagyon is hazsnálható készülék, akárcsak a Blade 3. Habár itt írta valaki, hogy sok alkalmazással hajlamos lassulni, de erre azt tudom írni, hogy ez az android sajátja..
Nekem Nexus S is alssul, pedig az egy csúcsgép volt, ráadásul natur android van rajta. Nyilván a msotani csúcsvasakon hasít, de hallottam már oylanról, hogy egy Nexus 4 is befagyott.. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #50 üzenetére
Sok mindenben egyetértek.
Mi bajod volt a Primo-val? Világ életemben nokiáim voltak, nem is szeretnék mást venni, de ez az S5610 Primo már komolyan birizgálja a csőrőm, végülis minden benne van ami nekem kell. -
=Mentor=
őstag
válasz
quailstorm #50 üzenetére
Csak szólok, hogy készül már az Asha 501-es, ami 3.5 colos Amoled érintőkijelzővel, 3G, 512MB RAM, 1 gigaherzes procival és 5 megapixeles kamerával jön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mercedes topic
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest