- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carbonado11
tag
A középsőnek k..va jó zenéje van!Nem tudja véletlenül valaki,hogy mi ez?A Shazam nem tudja..
Redmi Note 8
-
Swami
senior tag
[link] Itt is azt írják, hogy DUAL, de amit az Expansys-on lehet előrendelni, az csak 1 sim-es. Akkor most hogy van ez?
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
razzorr
őstag
Az egyik, ha nem a legszebb androidos kütyü.
-
spawn21
veterán
válasz #97543424 #23 üzenetére
ezt elolvastad?
mi lenne, ha Te olvasnál, mielőtt hülyeséget írsz.Valószínűleg, lesz belőle dual simes is, de itt nem arról van szó
s24U+15p
-
törölt tag
Oda van írva hogy dual sim olvassátok már el!
-
spawn21
veterán
Na ezt ki fogom próbálni, ez lesz az első hüvelyem
Pollai: az micro sd és sim
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
-
Swami
senior tag
Na, amint lehet kapni, ez befigyel nálam. És igen nagy megelégedésemre szolgál, hogy dual sim-es.
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Kaminski
tag
-
Ádám16
addikt
válasz d.salvatore #11 üzenetére
Jól csinálod: egy iOS, egy WP8, s egy Android "csúcs"készülék.
-
vadkörte
addikt
"A készülék maga nem csúnya, ennek ellenére semmilyen birtoklási vágy nem keletkezett bennem."
A készülék tényleg formás, kecses. A vékonysága nem tudom mennyire lesz/lehet zavaró.
Mondjuk bennem elég erős birtoklási vágyat keltett. Keresem öreg Ace-em utódát, és ez a P6 érdekesnek tűnik. Kiváncsian várom a tesztet.Üdv. V. Körte
-
d.salvatore
tag
Megvan a következő mobilom S4 megy eladásra, fehér Ascend P6 jön helyette! Gyönyörű mobil!!!
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
bagkri01
őstag
Tény a HTC egyedibb, de a jiayu kb 6 hónappal hamarabb megjelent. 2012 decemberében már kicsi országunkban is volt néhány embernek. Kínában pedig még hamarabb, mivel a kínai gyártól először a belpiacot látják el, utána jöhetnek a külföldiek.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Ádám16
addikt
Nagyon jól csinálják. Az Y200, s a többi belépőszintű készülékkel megismertették magukat, s a felső kategóriában is egyre jobban felzárkóznak a nagyokhoz.
-
_IceBird_
tag
Kérdés az is, hogy melyik volt előbb. A másolás azért erős túlzás, alapformában van némi hasonlóság, de melyik telefonnál nincs. Ha egymás mellét teszed akkor azért látszik hogy HTC modellje egyedibb. Engem több éve nem tudott meggyőzni egyik gyártó sem, hogy váltsak HTC-ről, egyik sem tudja hozni ezt a szintet amit a HTC képvisel, itt főleg az UI-ra gondolok. Ezt a másolós dolgot pedig abszolút nem a HTC-re kell aggatni
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Az emotion UI tényleg borzasztó, a legidegesítőbb, hogy nincs menü, hanem iphone szerűen a kezdőképernyőkre pakolja az alkalmazásokat. De az összeszerelés minősége szerintem már közel van a htc-hez (de nem a one-ra gondolák, bár utálom az alumíniumot. Az e52-es nokiám alumínium borítása ,már attól is összekarcolódott ha ránéztem. A jó minőségű nem csillogó plasztik szvsz sokkal ellenállóbb.)
A HTC is leutánozta a kis jiayu-t, az előlap kialakítását illetően Érezd a szarkazmust!
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
_IceBird_
tag
Közel sincsenek a HTC-hez és nem is lesznek. A HTC készíti a mai napig a legegyedibb UI-t és telefon külsőket. Persze utánozni lehet őket. Ez a Huawei UI sztem borzasztó egy sense-hez képest.
A Huawei leginkább az LG-re emlékeztet, semmi egyediség, nem látok benne fantáziát.
[ Szerkesztve ]
-
szilagyiv
senior tag
kia a f**z simogatja magát egy madártollal... idióta reklám
A készülék maga nem csúnya, ennek ellenére semmilyen birtoklási vágy nem keletkezett bennem.
-
bagkri01
őstag
A reklám videó kicsit giccses, de ez szinte minden gyártóra igaz. De a made videó piszkos jó, a huawei gyár pedig nem semmi, nem kicsiben tolják az ipart. Van egy sanda gyanúm, hogy pár év múlva simán elérik a htc minőséget, sőt már most is közel járnak hozzá. A telefon pedig lenyűgöző.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Elég szépen zárkózik a "nagyok " köreihez
kengyel
-
BenceShearer
aktív tag
Keményen tolja a hüvely.....
Pár év és felnő a nagyok közé.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Apple asztali gépek
- Vallás
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Napelem
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest