- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
"Nem hiszem, hogy ha te a saját igényeid alapján kijelented, hogy a vevők többségét mi érdekli ill. mi tántorítja el, attól az úgy is van..."
Nem jelentettem szerintem ki semmit, a véleményem mondtam el. De segítek értelmezni...!
"...Akinek a fenti kérdésekre "nem" a válasz, annak nem telefonja az iPhone, ilyen egyszerű. Nem kell minden divathullámra felülni! (csak akkor ha az Apple indítja )
Szerintem semmi nem indokolja a méretnövelést... " -
Touch-ko
őstag
Emlekszel amikor megjelent az elso generacios iPhone? Mindenki anyazott, hogy milyen nagy a kijelzoje, sokan szidtak is emiatt.. Azt hiszem Jobs vagy Johnny Ive kesobb nyilatkozta, hogy eleg sok ideig gondolkoztak a kijelzo mereten, es az optimalis meretet kapta meg a telefon.
A Samsung elkezdte novelni a kijelzo meretet, mert nem tudott jobbat gyartani maganak.
Ez olyasmi mokusvakitas mint anno a megapixel haboru...Tovabba Tim Cook (CEO) nyilatkozott a kijelzo emreterol, es ha hihetunk neki, akkor nem lesz nagyobb kijelzo.
Aki eddig iPhone-t vasarolt, az nem azrert vette, mert nagy a kijelzoje. Akinek 4-5 col kell vegyen samsungot...Pl.: Note: Mi az? A legnagyobb kijelzos telefon, vagy a legkisebb kijelzos tablet? Melyik kategoria ez?
Marketing szempontbol? Szerintem marketingben elegge otthon van az Apple, nem hinnem, hogy marketing problemaba utkoznenek, ha valtozatlan maradna a kijelzo merete...
En szemely szerint orulnek ha valtozatlan maradna a kijelzo merete..
-
vicze
félisten
Ezt ez fejlesztő is megerősítené? Amennyire tudom hogy nagyon sok app fix felbontásra készül és kvázi PNG/JPG képekből van "összelegózva", amiket elég érzékenyen érint minden nemű képarány változás.(Ezért is szívás Androidra portolás, mert az egészet kvázi 0-ról kell dizájnolni) Ez kb. miden, ami nem az alap iOS elemeket használja.
Az nyilvánvaló hogy 3:2 hosszútávon zsákutca, abban kételkedek, hogy az ebből való kitörést, elegánsan meg lehetne oldani és ezért:
It’s simple and straightforward and all the apps are there. We have one phone with one screen size and one resolution, and so it’s pretty simple if you’re a developer. -
vicze
félisten
Erre én is kíváncsi lennék, mert az a tippem, hogy WP8 apira írt programok már visszafelé nem lesznek kompatibilisek, főleg a WinRT WP8 átjárhatóság miatt is.
Abban meg elég biztos vagyok, hogy WinRT appok mind a 3 platformon futni fognak, de a WP7-et kizárják. Ezért tolja MS az a szerencsétlen Metrot annyira Desktop vonalon is, mert így tudják csak sikerre vinni a többit, WP7 megbukott elég egyértelműen. Talán az egyesített stratégiával menni fog valahogy, bár inkább a tablet lesz sikeres. (Ezért is gondolom, hogy régebbi telók nem lesznek frissíthetők WP8-ra.)Új iPhone-hoz meg:
Név új iPhone minden jelölést elhagynak, külső nem változik max. vékonyabb lesz nagyobb aksival. Biztos hogy lesz LTE nem USA only. A6 CPU 2xCA-15 32nm és SGX544MP2.
Minden nemű felbontás képarány változtatással bukód a 600e appot. -
Gadgetfan_
senior tag
WP8 vagy Win8 nekem mindegy
Ezt már csak félig-meddig viccesen írtam, de azért elképzelhető, hogy ha nagyon nem tetsző lesz az iPhone, akkor visszaváltok a Win irányába. Jelenleg félúton vagyok az iVilágba, iPhone4-em van és új iPad-em, és még idén tervezek venni egy laptopot (MacBook Pro) vagy egy "asztali" gépet (iMac v. mini) otthonra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest