Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
"Nem hiszem, hogy ha te a saját igényeid alapján kijelented, hogy a vevők többségét mi érdekli ill. mi tántorítja el, attól az úgy is van..."
Nem jelentettem szerintem ki semmit, a véleményem mondtam el. De segítek értelmezni...!
"...Akinek a fenti kérdésekre "nem" a válasz, annak nem telefonja az iPhone, ilyen egyszerű. Nem kell minden divathullámra felülni! (csak akkor ha az Apple indítja )
Szerintem semmi nem indokolja a méretnövelést... " -
Gadgetfan_
senior tag
Az iPhone 3,5"-es kijelzője, felbontása, színhűsége jó? - igen.
Használható egy kézzel mindenkinek? - Igen.
Jól olvasható rajta az internet, jegyzet, naptár, szöveg, egyéb? - Igen.
Lehet rajta képeket, videót nézni, játszani? - Igen.
Kényelmesen lehet gépelni rajta a kár álló formátumban is? - Igen.
Kényelmesen lehet rajta használni az alkalmazásokat? - Igen.
Kényelmes a telefon mérete kézben és zsebben tartva? - Igen.
Akinek a fenti kérdésekre "nem" a válasz, annak nem telefonja az iPhone, ilyen egyszerű. Nem kell minden divathullámra felülni! (csak akkor ha az Apple indítja)
Szerintem semmi nem indokolja a méretnövelést. Semmivel sem lenne jobb telefon egy iPhone, ha egy kvázi 4"-es 16:9-es kijelzője lenne, több vevőt veszítenének ezzel, mint azzal, ha az új telefon is 3,5"-es méretben jönne ki. Ha esetleg újradizájnolják, és hardversen, szolgáltatásban és OS-ben újítanak, és ezekben előremutató lesz az új iPhone, nem érdekli a vevők többségét, hogy nagyobb legyen, sőt... -
Gadgetfan_
senior tag
WP8 vagy Win8 nekem mindegy
Ezt már csak félig-meddig viccesen írtam, de azért elképzelhető, hogy ha nagyon nem tetsző lesz az iPhone, akkor visszaváltok a Win irányába. Jelenleg félúton vagyok az iVilágba, iPhone4-em van és új iPad-em, és még idén tervezek venni egy laptopot (MacBook Pro) vagy egy "asztali" gépet (iMac v. mini) otthonra...
-
Gadgetfan_
senior tag
Remélem soha nem lesz 16:9-es az iPhone, semmi előnyét nem látom a 3:2-vel szemben. Ez a képarány az ami miatt még mindig kellemes használni a 3,5"-es méretet, ha most csak hosszában növelik, semmi pluszt nem adtak hozzá, csak engedtek a
péniszméretnövelő hisztinek... Ha mégis így lesz, vagy 4S-re frissítek ősszel, vagy körülnézek a Nokia Win8-as telefonoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest