Árulkodik az iOS 6 béta

A várhatóan szeptemberben leleplezésre kerülő új iPhone kapcsán az utóbbi időben számos különös pletyka kapott szárnyra, melyek közül néhány kisebb méretű rendszercsatlakozóról, mások pedig 3,95 hüvelykes, 640x1136 képpontos retina kijelzőről beszélnek. A készülék végleges specifikációja a hivatalos premier előtt várhatóan idén sem fog kiderülni, ám a 9to5Mac állítása szerint a nemrég kiszivárgott iOS 6 azért néhány dologra egyértelműen rávilágít. Az egyik legfontosabb, hogy a készülékben egy Samsung által gyártott 5L8950X ARM processzor teljesíthet majd szolgálatot, mely a magasabb sorszáma miatt az iPhone 4S-ben található S5L8940X, illetve az új iPad S5L8945X jelű központi vezérlőegységéhez képest is előrelépést jelenhet. Az Apple új processzora várhatóan továbbra is „A5-xxx” jelöléssel bír majd, mely várhatóan az Apple TV-ben alkalmazott A5X megoldáshoz hasonlóan fejlettebb gyártástechnológiával készülhet, ám immáron 1 GB RAM kerülhet mellé elhelyezésre.

A kép csak illusztráció!
A kép csak illusztráció! (forrás: MacRumors)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Új iPhone – 26 százalékkal nagyobb kijelzővel

    Az Apple új mobilja kapcsán a 16:9-es képarány szinte borítékolható, hiszen a kijelző jelentős megnövelése esetén csak így őrizhető meg a kényelmes egykezes használat.

  • Ma debütál az iOS 6

    A WWDC 2012 konferencia helyszínének díszletei is megerősítették az iOS platform következő változatának leleplezését.

  • Bemutatkozott az iOS 6

    Facebook integrációval, továbbfejlesztett személyi asszisztenssel, autós navigációval és számos újdonsággal érkezik az Apple új mobiltelefonos platformja.

  • iOS 6 – kaméleon állapotsorral

    Az Apple új platformjának állapotsora az éppen futó alkalmazás színvilágához alkalmazkodik.

Előzmények

Hirdetés