- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azopi74
addikt
"androidon meg tokeletes az sgx, a legelterjedtebb gpu a piacon."
Ez azért ebben a formában nem igaz...
iOs-en igaz, de androidon nem feltétlenül.
Adreno-k, Mali-k és GeForce ULP-k szerintem mind elterjedtebbek (utóbbi főleg tablet fronton)...
Ha az Apple a CPU után elkezd saját GPU-t is fejleszteni a SoC-jába (csak idő kérdése), az imgtec lehúzhatja a rolót... Hiszen a másik legnagyobb vevőjéről a TI-ről is lassan múlt időben lehet beszélni... Intel is szerintem előbb-utóbb kénytelen lesz dobni őket, különösen a zéró windows támogatás miatt. -
Cathulhu
addikt
Az a baj, hogy jovore mindegyik soc 2x teljesitmeny novekedesben lesz, azaz epp talan nem lesz jobban lemaradva. Mindenutt a browser tesztekkel jonnek, ott valamiert kimagasloan jo az intel, sehol mashol nem megy neki ugy. A 4x gepu teljesitmeny ra is fer, es kelleni is fog, masreszrol ez a legalabb 2x meg 4x ez baromira legbol kapott, majd eloszor produkaljanak is valamit, addig marad az igergetes. (az eddigit meg nem neveznem produkcionak)
-
Sondi1986
addikt
Én most éppen a Táblagépekbe processzorra gondolok hogy a AMD Hondo mindenbe jobb az intel megoldásánál, még is csak 1 vagy 2 gyártó jelezte hogy ő épít köré táblát!
De az intel proci köré minden gyártó csinál!
(tudom most ilyenkor az a válasz jön hogy az a procit olcsóban adja sz intel meg kevesebbet fogyaszt stb.) -
Cathulhu
addikt
Ket eve kaparnak az atomjaikkal, de meg mindig csak a 2011-es szintet tudjak hozni. Kozben a Samsung elkezdte a ketmagos A15-jeit, a qualcomm meg a 4 magos kraitjeit forgalmazni. Brutalis az intel lemaradasa, es hiaba a sok penz, ide elsosorban tapasztalat kell, az meg meg vagy 2-3 ev mire lesz eleg. Addigra viszont mar reg Cortex A50-esek fognak porogni mindenhol, es az AMD is belead apait anyait, az nVidia is boven beletanul addigra (roluk nem szabad megfeledkezni, nagyon csendben vannak ugyan, de van par eves elonyuk az intelhez kepest)
(#11) tjb007: Azert a GCN-t eleg modularisra es skalazhatora csinaltak, es biztos vagyok benne, hogy az ARM-os dologrol se tegnap dontottek.
(#13) Tigerclaw: Az en meglatasomban az x86 legnagyobb baja a kompatibilitas, hogy visszafele a 8 bites, 10 bites, 16 bites, 32 bites es a 64 bites rendszerekkel. Ez a folosleges kompatibilias meg mar akkora teher, gyakorlatilag az en szememben egy takolt, toldozgatott - foltozgatott oskovulet az egesz, aminel sokkal jobb lenne mar egy ujat csinalni. Nem is igazan ertem az intel miert nem hasznalja ki most az alkalmat, inkabb erolteti ezt
szerk: ha valamit osszekevertem a biteknel, akkor sry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest