- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Jó de ha az OpenCL nem fog értelmes teljesítményt nyújtani, akkor cseszhetik, és nem nyújt.
Azt nem tudom mi a halálért ellenkezik ennyire, értem én hogy Apple szorgalmazza, és az ördög találmánya, de egyértelműen minden platformon ez az irány, és csak a programozót szopatják vele, az ide oda fordítgatással... -
vicze
félisten
válasz
dreamdancer #34 üzenetére
Na még egyszer, jelenleg az Atom veri a 4xA15-ös ARM-et, szóval hol az Intel lemaradása?
Egy Core i5-3317U (nem asztali) 1,7GHz-n nyújt dupla akkora teljesítményt, mint az új Atom 1,4-en. -
vicze
félisten
válasz
Geri Bátyó #28 üzenetére
Uh igazad van, asszem bezavartak az ASUS 7-es Tabjai, a 7.0-nál Atomra emlékeztem.
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer #26 üzenetére
A teljes Samsung Tab 3 sorozatban Atom van.
Asus-nak azért elég sok cuccában és ez inkább növekedni fog. Az Atom terjedése inkább most kezdődik csak.
Silvermont-ra gondoltam konkrétan, ami igen a Bay Trail. Azért nem látod mert "csak" most jelent megy Q3-ban és szerintem a híres Intel driver készítők még nem készültek el az Android driverrel Intel Gen 7 GPU-hoz.Az a sokszor elővett gyorsabb mint egy "Intel Core 2 Duo" pedig egy kiherélt mobil változatra vonatkozni, nem egy asztali E8400-re pl. szóval C2D és C2D között ég és föld van...
-
vicze
félisten
Igazad van, valamijük van még valamit megtartottak: "Intel still holds an ARM license even after the sale of XScale this license is at the architectural level."
Úgy emlékeztem XScale-lel együtt eladták.@dreamdancer: Elfelejted, hogy az Intel nem csak üldögél és nézni. Az Atom most nagyot fog ugrani, és a gyártástechnológiai előnyükkel jobbat nyújthatnak, mint az ARM. Meg azt is kihagyod, hogy tolják a gyártók seggébe a pénzt.
-
vicze
félisten
Nem csak kimaradt, de úgy ahogy van nem is igaz: "Intel végül mégis beadja a derekát és 64 bites ARM processzorok fejlesztésébe kezd"
Égvilágon semmit nem fejlesztenek hanem bérgyártanak, az Intel nem rendelkezik semmilyen ARM licencel jelenleg.
Az a durva, hogy mikor a címet megláttam már tudtam, hogy valami hülyeség lesz a tartalma és ez nagyon szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest