- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
t72killer #43 üzenetére
Szerintem ilyen esetben a megjelenítőn egyszerűen lesz két kis feka csík. Mint ahogy ha olyan játékokat játszol, amik nem támogatnak még szélesképernyős felbontást (csak 4:3-t, pl. CS1.6, vagy bármi egyéb), a monitor érzékeli.
Straw
"Hát ne kösd rávagy vegyél 1 fullHD LED TV-t és kösd arra!"
Teljesen logikus, ez ám a megoldás -
harry
veterán
válasz
t72killer #18 üzenetére
No jó, de ahogy pl. most az atomnál is, egy netbook 100e környéke, míg az alaplap+proci (meg hang, vga, stb) 20 körül van (vagy legalábbis így volt, amikor én vettem). Ami azért nem mindegy. Ezen kívül kellett még 1-2 dolog, de biztos olcsóbban jött ki, mint egy netbook, és persze könnyebben is bővíthető, stb.
Szóval én örülnék asztali megoldásnak is. -
harry
veterán
válasz
t72killer #13 üzenetére
Ha ez kijön asztaliban is...
Mert az asztali atom valóban gyászof fogyasztással rendelkezik, leginkább a gagyi északi híd miatt, simán 2-30W környékére emeli, az amúgy pár wattos proci fogyasztását.
Ha linuxot rá lehet berhelni, az tökéletesen megfelel
Mondjuk én most két felhasználásban gondolkodok, az egyik az otthoni asztali (home server, vagy ha van erősebb, szintén minimál fogyasztással, akkor hozzácsapni mindenféle médiát is - erre az atom a HD miatt nem a legjobb, és a fogyasztáson is lehetne faragni), a másik, meg valami mobil kütyü, akár telefon, akár nettop, amin lehet netezni , zenélni, esetleg akár jegyzetelni vagy olvasni, stb.
-
harry
veterán
válasz
divrapier #10 üzenetére
Remek meglátás, akkor próbáld meg a 6-8 évvel ezelőtti, <1 kg-os gépedet a hónod alá csapni, mászkálni a városban akár egész nap, órákon át netezgetni külső áramforrás nélkül. Ja, hogy az asztali gép, nagy disznó házzal meg monitorral, hálózati áramról, ez meg netbook...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 635 laptop eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest