Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem ilyen esetben a megjelenítőn egyszerűen lesz két kis feka csík. Mint ahogy ha olyan játékokat játszol, amik nem támogatnak még szélesképernyős felbontást (csak 4:3-t, pl. CS1.6, vagy bármi egyéb), a monitor érzékeli.
Straw
"Hát ne kösd rá
vagy vegyél 1 fullHD LED TV-t és kösd arra!"
Teljesen logikus, ez ám a megoldás

-
harry
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
No jó, de ahogy pl. most az atomnál is, egy netbook 100e környéke, míg az alaplap+proci (meg hang, vga, stb) 20 körül van (vagy legalábbis így volt, amikor én vettem). Ami azért nem mindegy. Ezen kívül kellett még 1-2 dolog, de biztos olcsóbban jött ki, mint egy netbook, és persze könnyebben is bővíthető, stb.
Szóval én örülnék asztali megoldásnak is. -
harry
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Ha ez kijön asztaliban is...
Mert az asztali atom valóban gyászof fogyasztással rendelkezik, leginkább a gagyi északi híd miatt, simán 2-30W környékére emeli, az amúgy pár wattos proci fogyasztását.Ha linuxot rá lehet berhelni, az tökéletesen megfelel

Mondjuk én most két felhasználásban gondolkodok, az egyik az otthoni asztali (home server, vagy ha van erősebb, szintén minimál fogyasztással, akkor hozzácsapni mindenféle médiát is - erre az atom a HD miatt nem a legjobb, és a fogyasztáson is lehetne faragni), a másik, meg valami mobil kütyü, akár telefon, akár nettop, amin lehet netezni , zenélni, esetleg akár jegyzetelni vagy olvasni, stb.
-
harry
veterán
válasz
divrapier
üzenetére
Remek meglátás, akkor próbáld meg a 6-8 évvel ezelőtti, <1 kg-os gépedet a hónod alá csapni, mászkálni a városban akár egész nap, órákon át netezgetni külső áramforrás nélkül. Ja, hogy az asztali gép, nagy disznó házzal meg monitorral, hálózati áramról, ez meg netbook...?

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
vagy vegyél 1 fullHD LED TV-t és kösd arra!"

Mert az asztali atom valóban gyászof fogyasztással rendelkezik, leginkább a gagyi északi híd miatt, simán 2-30W környékére emeli, az amúgy pár wattos proci fogyasztását.