- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem 2 ventis házban az S1/S2 is ugyanúgy felhevül, mint egy jobb gyári passzív kártya.
Én feltételezem hogy aki képes lecserélni a gyári hűtőt egy S1/S2-re, az annyira ért hozzá hogy nem ddr2-es agyonbutított kártyát vesz.
Szóval én az S1-re cserélés alternatívájaként hoztam fel a gyári passzívat, és csak 4850 esetében, mert itt tudok jó alternatívát.
Arról meg hogy megéri vagy nem, lehet más véleményen vagyunk, de az mindenképpen a gyári passzív mellett szól, hogy így nem kell szerelni, és semmiképpen sem ugrik a gari hűtőcsere miatt. Még árban is jobban jön ki mert maga a kártya ugyanannyiba kerül (legalábbis az enyém egy fillérrel sem volt drágább a gyári hűtésesnél), és megspórolod az S1/S2 árát. -
akkor az enyém pont kivétel, ugyanis a gpu referencia 625MHz, ez 640-en megy alapbol.
Ram esetén valóban lassabb picivel a referenciánál (1,986MHz helyett 1,920MHz), de ez sztem azért van mert 1gb-os verzió, és nem a passzívsága miatt.
Mellesleg 700/2000-en járatom folyamatosan, és a hőmérsékletadatokat amiket írtam, ebben az állapotában tartja (a mostani szobahőmérséklettel 70C amit elér max).Szóval de, jobban megéri passzívat venni
látom közben pont be lett linkelve Speed(R) által pont az ami nekem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest