Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Na ez az, sok bajunk van, pénzük meg kevés, ingyen meg nincsen semmi.

-
törölt tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Igazából, ha kukacoskodnék, akkor azt mondanám, hogy csak akkor passzívhűtésű, ha egy darab venti sem szellőzteti, így meg félig passzív csak.

-
Bada Bing
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Jó a 60 fok. Biztos nagyon jól szellőzik a házad (sok nem passzív alkatrész van benne). Nekem gyakorlatilag a házam az, ami passzív, semmi levegőmozgás nincs benne, ezért az Accelerora kellett ventilátort raknom. Nekem 60 foknál jóval magasabbra ment aktív hűtés nélkül.
@EarL 007: A hőmérsékletet meg kell mérni. Akkor derül ki, hogy kell-e rá ventilátor vagy sem. Ha a kollégának csak 60°C-ig megy fel, azzal semmi gond nincs.
-
törölt tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Hát, nagy karikat (pl 4850) nem teljesen jó passzívan hűteni, mert könnyen 100 fok fölé mehet, ami nem kellemes. Viszont nagy előnye a gyári passzív kártyáknak, hogy nincs rajtuk venti, ami elromolhatna, zöröghetne, ellenben a jó hűtési teljesítményhez nem árt egy ventit rátenni, akár 5V-on. A gyári passzív kártyák passzívan nem a legjobbak, de remek hűtőborda van rajtuk aktív hűtéshez.

-
Boxi88
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
hideget???
30°C és a felett nekem már nem hideg a nyár

-
denieBoy
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Muhaha, az észrevételed jogos!

-
Lotusomega
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Hát osknak nem sok, de mondom, nekem full terhelésen 38fok, és kb ugyanez a felépítés az is..tehát csak fura h az övé miért ilyen forr akkor..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

30°C és a felett nekem már nem hideg a nyár