Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
Nem érdemes erre várni, ezekre kijön az ICS, mire megjelenik...
-
jr1994
addikt
azért szerintem ez nagyon kevés ahhoz képest amennyivel a voda smart tab drágább ennél
-
Gadgetfun
tag
Ha azok ott a két oldalán a hangszórói? Mert akkor baromi rossz helyen van, pont ott fognám ha mondjuk egy filmet néznék rajta...
-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
Nincs link, ne is keresd. Nekem is csak annyit mondtak (nem pont nekem hanem egy olyan ismerősnek aki kapcsolatban van ar Archos -szal), hogy Cortex-A8 magos amiből már nem nehéz kitalálni (főleg, hogy még a külsőn sem változtattak semmit sem) . Persze benne van a pakliban, hogy fals információt adtak de ez elég nehezen elképzelhető.
A Motorola DROID 2 Global -is az 1,2GHz -en működő 3630 van (3640 néven). -
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
Nincs ebben semmi furcsa, a 99 (ami inkább 120) dolláros Ainol Novo 7 Basic -en is Honeycomb fut ami bőven a használható kategórián belül van pedig abban is csak egy 1GHz -es, egy magos processzor van (ami ráadásnak még MIPS -es is).
-
-
-
bloomberg
tag
Én is olvastam prohardveren a 200 dolcsis hírt, itt meg a fontot forintnak - gondoltam, dobok kaszát kapát, s rohanok megvenni

-
Archos 70b – az első Honeycomb tablet 200 dollár alatt - ez prohardveren, akkor most mégis mennyibe fog kerülni?

200 $ = 45000 FT
180 font = 65000 Ft kba két cikk között elveszik 20000 Ft ,vagy prohardveren nettó árat közöltek?
-
Totheground
addikt
Az a felirat az elején agyonüti az egész designt...
-
solanthugor
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Arra kíváncsi vagyok mit tud hozni honeycomb-al meg egy egy magos SoC-al.
Nem vagyok nagy mezőgazdász, nem kell nekem a sok mag, de az köztudott hogy a honeycomb 2 maggal is néha nyögvenyelős sajnos.
Amúgy ennek már tűrhető a külleme, a többi Archos-hoz képest. -
tjb007
nagyúr
Még egy kis plusz infó, a készülékben TI OMAP 3630 -as SoC lesz.
-
maximilian4
addikt
Úgylátszik kezdenek teret hódítani az olcsó és már használható tabletek, kétségkívül van rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)