- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archos2014 #64 üzenetére
tudod mit használd egészséggel én ezért a telóért 20Ft-ot nem adnék ez egy noném hulladék akár tetszik akár nem
-
törölt tag
válasz
Archos2014 #64 üzenetére
A 6582-is megveri ezt a procit,ami pedig mára bőven kevés a mai igények és a felhasználók által futtatott appok + a kijelző méret miatt. A gyártóknak el kéne azt is fogadni,hogy nem az ő akaratukat kellene ráerőltetni a felhasználókra,hanem fordítva. Ennyi pénzük van-ra : ez nem lenne önmagában probléma,ha a pénzükért olyat kapnának,amit elégedetten tudnak használni minden esetben. Ez mondjuk nem csak az adott gyártóra vonatkozik
. Ezzel a telefonnal is az a probléma,hogy erre sem alkalmas. Elhiszem,hogy olcsó készüléket akart kidobni a piacra a gyártó ( ami azért vhol sikerült is) ellenben az,amit kiadott,nem felel meg az elvárásoknak. Valamilyen szinten be kéne áldozni azt a minimális profitot,amit ezen keres és olyan komponenst(-eket) belerakni a telóba,ami kiemelné az "olcsó de szar" kategóriából. ( nem akarok senkit megbántani ezzel,csak találóbbat nem tudok mondani erre a kategóriára).
-
pprod94
aktív tag
válasz
Archos2014 #66 üzenetére
Egy mocsok mi3 koppintással. De akkor is, újraflashelni maga a Pokol!
-
csongi
veterán
válasz
Archos2014 #65 üzenetére
Köszi!
Jól sejtettem egy kínlódás az egész. Egy jó kis rendszer hiba esetén, élvezet lehet az újratelepítés és adatvesztéssel kínlódni. nekem nem jött be. -
svgyula
addikt
válasz
Archos2014 #45 üzenetére
BEE.............................X nézz utána az is a béka segge de de ennél minden jobb és ÁFA-s ár és "occobb"
-
törölt tag
válasz
Archos2014 #29 üzenetére
ha nem is 20 de inkább ezt venném
20-25-ért meg van lumia 435 vagy 29-ért lumia 532 1000x inkább ezek mint ez a hulladék
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Archos2014 #29 üzenetére
-
Franklin
addikt
válasz
Archos2014 #45 üzenetére
Kb.bármelyik nagyobb teszkóban kapható még a készülék, változatlan áron, 30e Ft-ért. Pár nap múlva akciós lesz, 26-ért (itt van előttem az akciós újságjuk).
Az hogy az oldaluk nem elérhető, nem jelent semmit. A készülék kapható.
-
törölt tag
válasz
Archos2014 #42 üzenetére
Ezt tudom,ellenben telefonos prociban az intel is a béka segge alatt van (még) a többiekhez képest..
-
shifty!
senior tag
válasz
Archos2014 #38 üzenetére
Függetlenül attól, hogy erősen véded ezt az egyébként manapság lassan (ilyen áron) vállalhatatlan telefont, készült az Op3n Dott-ról is egy teszt. Javaslom olvasd el azt is, és gondold végig
-
törölt tag
válasz
Archos2014 #38 üzenetére
Igyekszem nem fikázni senkit és semmit,de az eddigi tapasztalat szerint a spreadtrum "proci" kb arra jó,hogy elmondhassák : van benne valami,amit "mag" nak neveznek. Annál BÁRMI erősebb jóformán. (Kis túlzással). Gyakorlatilag azt tudom mondani,hogy egy 2-3 évvel ezelőtti használt kinai dualsimessel is jobban jár bárki,mint ezzel. Nyugodtan védheted,neked ez a véleményed,tiszteletben tartom. Ellenben aki kicsit is mélyebben foglalkozik a telókkal, a büdös életbe nem fogja ezeket a telókat ajánlani senkinek. Gázos minden ezen a telón a tárhely megoldás kivételével. Ez így csak pénzkidobás lenne...
-
Franklin
addikt
válasz
Archos2014 #25 üzenetére
És az Open Dott-tal való összehasonlítás már fair lenne? :-)
Igaz nem 5", csak 4.5", de a felbontása nagyobb és az is dual sim-es. És csak 30e Ft (de hamarosan akciós lesz, 26e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest