Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Archos 50c Neon - tárhelyharcos

A középkategória alsó részébe pozicionálták az Archos 50c Neont, de a hardvere és felszereltsége már ebben az árszegmensben sem túl acélos.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

1989 óta létezik a francia illetőségű Archos, tehát korántsem egy friss, feltörekvő kínai márkáról beszélünk, viszonylag régen jelen vannak a mobilos szegmensben is, de valahogy még sosem tudtak igazán emlékezetes eszközöket, technológiákat felmutatni, így nem is vált különösen ismertté a cég, itthon legalábbis kevesen hallottak róla, noha a táblagépek frontján azért folyamatosan jelen vannak, a Prohardveren több ilyen terméket is bemutattunk. Most viszont úgy tűnik, hogy egy komolyabb palettát szeretne felvonultatni a vállalat androidos mobilokból, pillanatnyilag nyolcféle géppel vannak jelen a világpiacon.

Archos 50c Neon előlapja és a 480 x 854 pixeles IPS kijelző
[+]

Tesztünk alanya egy kedvezőbb árú darab, augusztus végétől lesz elérhető a hazai forgalmazónál körülbelül 35 000 forintos áron, de mi már a végleges szoftverrel tudtuk próbálgatni és ami még érdekesebb, hogy a gyártó új technológiája, a Fusion Storage is helyet kapott benne, amiről eddig még csak olvashattunk. A készülék csak egy színvariációban érhető el, a fekete előlaphoz fekete, illetve neonzöld hátlapokat csomagoltak, valószínűleg innen is származik a telefon neve: Archos 50c Neon

Archos 50c Neon doboz
[+]

A készülék egy teljesen egyszerű dobozban érkezett szerkesztőségünkbe, belül viszont nem csak a, töltőfej és a microUSB kábel lapult, hanem belefért egy earbud kialakítású headset, egy kijelzővédő fólia, a már említett neonzöld színű hátlap, illetve némi dokumentáció.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.