Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Energie X

őstag

válasz Cifu #49 üzenetére

Értem mire gondolsz, én egy másik szemszögből nézem a dolgokat, azért írtam a HD4400-at, mert a notimban is az van ahhoz tudok viszonyítani.
    Értem én, hogy Skylake és újabb társai vannak, de mi van akkor, ha valaki mondjuk nem akar integrált grafika miatt alaplapot/procit esetlegesen még memóriát is cserélni?
    Pl: Egyik haveromnak van core 2 duo e8400-asa szereti és nem akarja lecserélni, pedig többször is beszélgettünk róla, h jobban járna. Másik haveromnak i3 540-e van, nála ugyanez a helyzet. Kollégám most újít be karácsonyra Core 2 Q8400-est és van egy régi Geforce 9600GT-je. Sógornak pedig Athlon X2 260-as CPU-ja van AMD760G-s (DDR2) chipkészlettel.
    Ezek az emberek ritkán játszanak, és egyikük sem fog 40.000-50.000-ret kiadni VGA-ért. Gondolom én vannak még ilyen ritka fórumtársak is akik szeretik a régi dolgaikat míg működik. Én az ilyen típusú emberekre gondoltam.

• Energie X

őstag

Én úgy gondolom ideje lenne már kiadni normális kisebb VGA-kat. Már csak azért is mert, van akinek tényleg jól jön mindenféle házimozizásnál a hardveres dekódolás, illetve ezeken sem lehetetlen a kisebb játékok futtatása visszavett minőségi beállításokkal. A drivertámogatás is elég fontos. Pl: A notimban 1 GB-os Radeon R230M van. Nem nagy szám. DE! Asphalt 8-at, Xtreme-t viszi, Far Cry 3 Blood Dragon szépen megy. Mivel elég ritkán játszom jócskán el vagyok maradva, nem is tudom mi milyen beállításon megy, de nekem tetszettek a megjelenített képek AntiAlising meg nem fontos :) Ami már nem tetszett neki az a Killer Instinct. Elindul de a legkisebb beállításon is laggol egyedül a dojo-ban nem. Ahogy nézegetem a videokártya árakat elég meredekek; a kis gpu-k elég régiek, sokéves fejlesztések. Szerintem jól jönne ha lenne intel HD4400/4600 nál erősebb, de viszonylag olcsó RX 240/250 esetleg Geforce GT 1030/1040 alternatíva.

Új hozzászólás Aktív témák