- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem mire gondolsz, én egy másik szemszögből nézem a dolgokat, azért írtam a HD4400-at, mert a notimban is az van ahhoz tudok viszonyítani.
Értem én, hogy Skylake és újabb társai vannak, de mi van akkor, ha valaki mondjuk nem akar integrált grafika miatt alaplapot/procit esetlegesen még memóriát is cserélni?
Pl: Egyik haveromnak van core 2 duo e8400-asa szereti és nem akarja lecserélni, pedig többször is beszélgettünk róla, h jobban járna. Másik haveromnak i3 540-e van, nála ugyanez a helyzet. Kollégám most újít be karácsonyra Core 2 Q8400-est és van egy régi Geforce 9600GT-je. Sógornak pedig Athlon X2 260-as CPU-ja van AMD760G-s (DDR2) chipkészlettel.
Ezek az emberek ritkán játszanak, és egyikük sem fog 40.000-50.000-ret kiadni VGA-ért. Gondolom én vannak még ilyen ritka fórumtársak is akik szeretik a régi dolgaikat míg működik. Én az ilyen típusú emberekre gondoltam. -
Én úgy gondolom ideje lenne már kiadni normális kisebb VGA-kat. Már csak azért is mert, van akinek tényleg jól jön mindenféle házimozizásnál a hardveres dekódolás, illetve ezeken sem lehetetlen a kisebb játékok futtatása visszavett minőségi beállításokkal. A drivertámogatás is elég fontos. Pl: A notimban 1 GB-os Radeon R230M van. Nem nagy szám. DE! Asphalt 8-at, Xtreme-t viszi, Far Cry 3 Blood Dragon szépen megy. Mivel elég ritkán játszom jócskán el vagyok maradva, nem is tudom mi milyen beállításon megy, de nekem tetszettek a megjelenített képek AntiAlising meg nem fontos
Ami már nem tetszett neki az a Killer Instinct. Elindul de a legkisebb beállításon is laggol egyedül a dojo-ban nem. Ahogy nézegetem a videokártya árakat elég meredekek; a kis gpu-k elég régiek, sokéves fejlesztések. Szerintem jól jönne ha lenne intel HD4400/4600 nál erősebb, de viszonylag olcsó RX 240/250 esetleg Geforce GT 1030/1040 alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest