- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
#65675776 #66 üzenetére
Mert van kb két program ami ténylegesen profitál belőle... Mekkora előny. Minden más meg jól elvan akár DDR2-533-al is
Az egyik szavaddal ütöd a másikat! Megnéztem az adatlapodat és volna egy kérdésem. Ha igazad van, akkor áruld már el nekem hogy mi a francért használsz Corsair márkájú hiper-szuper memóriát?
-
fecg21
aktív tag
válasz
#65675776 #58 üzenetére
A GDDR4-nek viszont semmi köze az asztali DDR4-hez
Ez teljesen így van.Annyit hozzátennék hogy 2012 - ben indul útjára a DDR4 system ram.Egyébként sem tudnak mit kezdeni a mai procik még a dual channel DDR2-1066 sávszélességével sem.
Ez nem így van, akarom mondani hülyeség!
-
fecg21
aktív tag
válasz
#72042496 #57 üzenetére
fecg21: Mi van?
Ezt meg hogyan érted?
Látom nem érted a lényeget, nem baj elmagyarázom. Annyi a lényeg hogy a CoreI7 cpu-hoz , és a ma kapható videokártyák teljesítményéhez a DDR4 lenne ideális. Persze lehet hogy ez nem teljesen vág a témába. Azt is tudom hogy ma még a DDR3 se kapható emberi áron. -
fecg21
aktív tag
Szerintem el kéne felejteni a ddr3-at és helyette egyből a ddr4-re átállni az alaplapgyártásnál. A mai videokártyák miatt egyre inkább az óriási sávszélességű ddr4-es alaplapokra lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest