- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
#65675776 #66 üzenetére
Mert van kb két program ami ténylegesen profitál belőle... Mekkora előny. Minden más meg jól elvan akár DDR2-533-al is
Az egyik szavaddal ütöd a másikat! Megnéztem az adatlapodat és volna egy kérdésem. Ha igazad van, akkor áruld már el nekem hogy mi a francért használsz Corsair márkájú hiper-szuper memóriát?
-
sniper elite
senior tag
válasz
#65675776 #70 üzenetére
Én éppen annak Drukkolnék tiszta szívemből hogy legyen megint fénykora ennek a cégnek, de hidd el ha jobb teljesítményt adnának azért a pénzért akkor nem, 270k-ért kellett volna megvennem a procimat hanem 150 körül megkaptam volna, mert nincs ellenfele az Intelnek, VGA téren teljes mértékben igazat adok neked, nagyon szeretem az ATI/AMD kártáyit, és ezentúl csak tőlük veszek! De CPU téren akkor se kéne ha ingyen osztogatnák!
-
fecg21
aktív tag
válasz
#65675776 #58 üzenetére
A GDDR4-nek viszont semmi köze az asztali DDR4-hez
Ez teljesen így van.Annyit hozzátennék hogy 2012 - ben indul útjára a DDR4 system ram.Egyébként sem tudnak mit kezdeni a mai procik még a dual channel DDR2-1066 sávszélességével sem.
Ez nem így van, akarom mondani hülyeség!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #19 üzenetére
Hát már annyira nem tudnak menekülni. Az AMD is csak korlátozásokkal vesz fel gyártót. A Sapphire-nek nagyon nem tetszett az XFX csatlakozása. Az Albatron és a Galaxy is át akar állni, de az AMD nem szeretne a régebben hűséges gyártóinak kellemetlen konkurenseket teremteni. Valszeg, ha nagyon erőlködik az Albatron és a Galaxy biztos felveszik őket, de a nem számíthatnak rá, hogy a nyugati piacon forgalmazzák majd a cuccaikat. Az Albatront az Ázsiai területekre érdemes betenni, míg a Galaxy-t kelet Európában kedvelik ... szvsz oda biztos jók, csak szerintem többet akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged