- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Feb. 12-én lesz Dragonforce Pesten, menj el a koncertre, és akkor majd megtudod mi az igényes zene
Egy szóló is képes megváltoztatni a teljes felfogásod a zenéről (ha az illető véletlenül éppen a világ egyik legjobb zenésze), teljesen átértékelődik benned, hogy mit jelent az, ha valaki tud zenélni, és mi az igényes zene. Ezért mondom azt, hogy az igényes zene ott kezdődik, hogy valaki nagyszerűen bánik a hangszerével.
Na mind1, ha érdekel a Dragonforce, itt van egy videó róluk. Nem éppen nyugis, dehát ilyen a bandaKicsit lájtosabb téma a Hammerfall, azt is csak ajánlani tudom. Ha tetszik, annak szívből örülök, ha nem tetszik, hát ez van. Senki sem egyforma
További jó zenehallgatást!
-
Metalfan
senior tag
-
Metalfan
senior tag
Jó, nyilván vannak kivételek is, de aránylag kevés laptopban van minőségi hangszóró
Thrawn: inkább csak én halljam, de azt jó minőségben, minthogy mások is, recsegve
Egyébként sem hiszem, hogy mindenki kíváncsi a kedvenc Cannibal Corpse számaimra, ahogy én sem vagyok kíváncsi a sok vagány kölök "zenéjére", amit a buszon max hangerővel tolnak mobilról
szerk: kivettem a Cannibal Corpse linkjét, mert nem elérhető az oldaluk
-
Metalfan
senior tag
Fusi notikban ugyanolyan minőségűek a csipogók, mint a többi laptopban.
Gondolom fogták a laptop csipogókat és bevágták ebbe az ocsmány dobozkába, hogy majd ettől biztos jobb hangja lesz. FuSi-nál eléggé unatkozhatnak a tervezőmérnökök, ha már csak ezt tudták kihozni magukból5000-ért inkább veszek egy jó fejhallgatót, annak biztosan jobb hangja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Revolut
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Wuthering Waves
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest