- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Hangjegyzetet nem tudom lejátszani iPhoneon (nem látja a filet) sem arra átküldeni, nincs megosztási opció csak szerkesztés és törlés. Mi lehet a megoldás?
-
Sziasztok. Az mitől lehet, van itt aki árul egy 7-st ráadásul az erősebb változat de 83% van az aksi állapota, míg az 5-ös órám úgy szintén, minden nap töltöm. Lehet aksit cserélni ezekben?
-
cH1
aktív tag
Nem akarok itt hőzöngeni, hogy bezzeg más márkák, de amíg Huawei szervizben dolgoztam javítottam órákat is. Ráadásul nem is ragasztva voltak, hanem O gyűrű volt bennük mint a rendes órákban.
Jobb híján ezt magamnak fogom otthon javítani. Kb 10k a csere alkatrész. Ha sikerül örülök, ha nem akkor pont ugyan úgy fog menni a kukába... -
VD
őstag
Gyárilag órát nem javítanak, csak cserélnek! Szervízesek nem tudják normálisan sérülés nélkül szétszedni és újra összerakni. Így kb. a belsőt leszámítva mindenből kell egy új, ami meg már kb. egy használt óra árában lesz.
Ezért érdemes rá biztosítás, vagy hosszabbított jótállást kötni! Rajtad ez már nem segít, de a jövőre nézve másnak is tanács, hogy rohadtul megéri! -
cH1
aktív tag
Valakinek van már tapasztalata óra hátlapjának cseréjével?
Hol és mennyiért vállalták?
Márkaszervizzel együtt eddig 4 helyről küldtek el hogy nem vállalják, ötödik helyen azt mondták hogy 50000 meg nem tudják megmondani mennyi idő az alkatrész beszerzése. -
Dzsur
tag
Kösz a segítséget de mindent megcsináltam amit írtál de semmi sem segít!Iphone tükrözés is be van állítva. Értem én hogy a jelkódnak nem kéne semmi köze legyen az értesítésekhez de amint kikapcsolom jelzi a hívást is rendesen az óra viszont ha visszakapcsolom akkor megint nem!
-
VD
őstag
A jelkódnak semmi köze az értesítésekhez. Ott max annyi lenne, hogy nem látszik az üzenet részlete amíg fel nem oldod.
Vagy be lett állítva, hogy ne az iPhone-t tükrözze értesítés tekintetében. Ez alkalmazásonként megadható az értesítésen belül. Vagy fel van oldva az iPhone amikor hívás, üzenet van. Ilyenkor az óra nem jelez külön.
Vagy bug! Ki-be kapcs, legfrissebb szoftver telepítése az eszközökön. -
Dzsur
tag
Sziasztok!Ha jelkód be van állítva az órán akkor nem jönnek értesítések és a hívásokat se jelzi az óra!Ilyenkor ez normális vagy valamit be kell állítani?
-
oil120
senior tag
Szisztok,
Watch 7-en hogyan lehet beállítani, hogy ébresztéskor csak az óra rezegjen, a iPhone ne csináljon semmit? 13Pro-val ez működött, most a 15-el nem találom hogyan volt beállítva.
Köszi
Ja és nem ütemezett alvás, hanem esetenként egyedi -
O.CS
aktív tag
Sziasztok!
Erről a töltőről mi a véleményetek? Használ valaki ilyet? -
eddie17
addikt
Sziasztok.
Tegnap óta boldog tulaja lettem egy 45mm eSIM-es S7-nek
94%-os az akksija, szerintem az még egy darabig jó lesz.
Tegnap este 10 órakor vettem le 100-al, azóta rajtam van, mér mindent, alvást is, wifihez és telefonhoz is csatlakozik. Most 77% az akku. Gondolom ez ilyen, nem is várok el tőle egy napnál többet, remélem azt hozza, alvásmonitorral együtt.
Első watch-om, ki szerettem volna mindenképpen próbálni. -
NavySeal
senior tag
Itt is felteszem a kérdésem: Érdemes üvegfóliával védeni a kijelzőt, vagy annyit ront (ha ront) a felhasználói élményen, hogy felejtős?
-
nji
aktív tag
Lehet hogy nem mindig voltam közelben, de azt jelzi az óra és nem volt jellemző. Pl nyári fürdésnél a vízbe nem vittem a telefont csak az órát. Máskor nem jelzett. Edzés közben nálam volt a telefon vagy hatótávolságon belül pl bringázás közben a hátizsákban. Az óra október 15-ig garanciális. Így sem lehet akkucserét kérni? Minek pofàztak kettő órát a környezetvédelemrôl, anyafòldrôl, net zero-rol, carbon neutral-rol ha egy kettő éves órát egyszerűen ki kell dobni??? K.va nagy kamu ez az apple. Azt hittem nem lesz gond az akkucsere. Így nem éri meg pl az ultra 2-t megvenni, ha kettő év múlva kuka. Akkor jó lesz a legolcsóbb SE. Ezen én teljesen meglepődtem, mert ez nem környezetvédelem, hanem nettó atb.szàs.
-
nji
aktív tag
válasz
fornettisuti #467 üzenetére
60 kilós vagyok, de a csuklóm nem vastag. Viszont a többi Apple watch akku egyszerűen sz@r, kár ezt szépíteni.
-
nji
aktív tag
Mit értesz normál használaton? Próbálom majd én is úgy használni, de ha bármilyen edzésre állítom, akkor gyorsan merül. Szeretem gyűjteni az összes adatot, ha nem lenne az óra, akkor alig mozognék. Nőknek nagy az ultra? Csak az akku miatt kellene. Esetleg megtartom a régit is. Kettő óra tud ugyanabba az apple fiókba egy felhasználóhoz adatot gyűjteni?
-
Gyufaaa
veterán
Szerintem bontást megelőzően add el. Normál használathoz még elég az az akku teljesítmény.
Ultrán én is gondolkodtam sokat, nagy a csukló méretem és bőven elférne. Viszont már erősen elgondolkodtam szükségletén is. Lehet, hogy ettől is megválok. Arra, hogy az időt nézzem meg számológépet használjam vagy fizessek ott a telefon. Nem érzem annyira fontosnak már meglétét. Vannak kényelmi funkciói, de nem elengedhetetlenek. Lehet ha eladom és nem lesz, másként érzem majd és mégis ULTRA lesz.
Sporthoz még mindig ott a POLAR RC3- sporttársam. -
nji
aktív tag
válasz
Dawide@axele #463 üzenetére
Nekem 81% az akku, mert a megjelenéskor vettem és edzek is vele. Mostanában éjjel inkább töltőn hagyom, az alvást nem fontos "mérni". Hivatalos apple szervizben vallanak akkucserét? Gondolom nem lesz vízálló. Ebben az állapotában el lehet adni vagy inkább akkucsere utsn vagy sehogy? Ultra 2-t fogok venni, mert ez a fos akku az agyamra megy. Amazfit GTS volt előtte, két hétig bírta🥺😂.
-
Dawide@axele
aktív tag
Series 1 és 3-ban cseréltem már akkut.Nehéz olyat találni ami működik is velük.A series 1-nél 3 akuból csak egy töltött.A többi be sem kapcsolt.Rendesen visszaragasztottam a kijelzőt , új kétoldali ragasztóval de vízbe nem mertem vinni.Ha elérem 86%_ot az akuval akkor cserélem a Series 7 ben is!
-
Napközben ránéztem, és tényleg vannak akku cseréről videók/útmutatók.
Azt nem tudom honnan szedtem, hogy nem lehet cserélni - mintha az rémlene, hogy apple hivatalosan nem cserél benne akkut (ha így van, akkor gyári akku sincs hozzá). Úgy láttam, hogy a kétoldalas ragaszó ami a tömítés is egyben, az nincs, azt mondják a régit kell visszatenni, de az nem az igazi, és tuti nem lesz utánna vízálló. -
válasz
Dawide@axele #458 üzenetére
Az szép ha 88%-nál ez vár ránk, enyém egy éves lesz és 96%-os.
Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom, hogy ezekben nem lehet akkut cserélni, hanem kuka. De majd kijavítanak ha hülyeséget írtam. -
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valaki cserélt már akkut a 7-es szériában?Nekem most 88%.Reggel 5:30-kor leveszem töltőről de este 8kor már 20%-os!Nem sportolok vele csak az alap funkciók mennek! -
Azt csináljátok amit fentebb linkeltem, szerintem akkor működik.
Most én sem alszom órában, így nem mér éjjel semmit, + az órán kikapcsoltam minden mérést amit lehetett - az elmúlt 1 évben mérettem mindent, most ráuntam, nem nézegetem, így fél-egy nap + üzemidőt nyertem.
Azzal az apple sw mérnökkel nyeletnék le egy órát aki ezt az akku tele kiírást az alvás funkciótól tette függővé -
-
Megcsináltam a cikkben szereplő beállítást, továbbra sem írja ki, nem értem ezek az idióta sw fejlesztők miért gondolják, hogy az alvás monitorozásnak és minden monitorozásnak köze van ehhez a funkcióhoz. Be kell szaladgálnom figyelni az órát, hogy feltöltött e, ahelyett, hogy elég lenne rápillantani a telefonra mint idáig.
-
bbendre
őstag
válasz
fornettisuti #449 üzenetére
Pedig írja nekem is:
https://discussions.apple.com/thread/253904657 -
válasz
fornettisuti #446 üzenetére
Egy éve vettem mindkettőt, nekem mindig kiírta a kezdetektől. A képernyő alján, ahol a push értesítéseket szokta.
-
válasz
fornettisuti #444 üzenetére
Olyan aszámlap, de mindig olyan volt, és attól még kiírta a telón, hogy az óra teljesen feltöltve.
-
Sziasztok!
Telón (13mini) és órán (W7) is az utolsó SW van, amióta frissítettem (vagy pont akkor állítottam el valamit) a telón nem írja ki ha az óra feltöltődött. Ez mitől lehet? Vagy én állíthattam el valamit? Mit ellenőrizzek le?
Köszi! -
Gyufaaa
veterán
Megjött a 9.5.1 ha valaki még nem látta.
-
gyuri2008
veterán
Hogyan lehet megnézni, hogy mikori gyártási az óra?
-
O.CS
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #437 üzenetére
Passz.Azt sem tudom, hogy hol lehet hangosabbra venni
Lehet, hogy neked teljesen halk azért nem hallod
-
O.CS
aktív tag
válasz
fornettisuti #435 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én meg futás közben nem hallom amit mond
Néztem, hogy hol lehet feljebb venni a hangot, de nem találtam.
-
fornettisuti
veterán
Arra van valami megoldás, hogy hangosabban mondja ki az időt? (maximum hangerőn van)
-
O.CS
aktív tag
Mennyire karcálló a 8-as üvege a mindennapi használat során? El kéne mennem a Mobile Outfittersbe fóliát felrakatni, de addig fosok, hogy megkarcolódik a kijelző.Vag annyira nem kell félni?
-
oszy
veterán
Miért kapcsolhat be az órán néha az állandó kijelző? Van parancs ami adott időben be- illetve kikapcsolja. Lehetséges, hogy néha nem kapcsolja ki a parancs?
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Ma reggelig az órám hang nélkül ébresztett csak rezgéssel, illetve a telefonom 13pro is csendben maradt. Ma reggel viszont a telefon csörgött ébresztéskor.
Tudnátok segíteni abban. hogy olyan beállításban működjön, ébresztés esetén csak az óra rezegjen, bejövő hívásnál az óra ne adjon hangot, de az viber, messenger, email, sms jelzések jöjjenek át, ha lehet hang jelzéssel.
Előre is köszönöm -
Gyufaaa
veterán
Viber app órán?
Hol találtad? Nekem nincs rajta.
Ha belemész telefonon a WATCH-ba, megkeresed az appot (jelen esetben Viber) és beállítod, hogy ne a Watch-ot tükrözze. Szerintem így lehet. Ebben az esetben, ha értesítés jön, de a tel le van némítva az óra jelezni fog szvsz. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott egy AW7, amit alapbol beallitgattam, de valami nem kerek.
Van gmail es viber app, ami a telefonon nem rezeg, nem pittyen, hanem csak felugrik az ertesites, ellenben az oran sem csinal semmit, csak a kis potty latszik.
Meg lehet oldani, hogy az ora rezegjen, ha jon ertesites?
Elore is koszi,
Attila -
sroberto
csendes tag
Sziasztok, én pont ilyen zöldet árulok, 41-es, ha esetleg valakinek érdekes lehet. 110. Nem igazán használom a Garmin mellett. https://www.facebook.com/marketplace/item/8930406367029270/
robertsimonmusic@gmail.com -
Gyufaaa
veterán
Kint a 9.4
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kisdobos0111 #419 üzenetére
Már van. De az órába való nincs. Ott a meglévő telefonszám duplikálása történik, nem solo sim! Ezt jelenleg idehaza csak a Trémobil támogatja.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Apple Watch Series 8 órákban zafir az üveg?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kisdobos0111 #417 üzenetére
Különbség csak akkor van, ha az óra “egyedül” marad telefon kapcsolat nélkül. Ott érezhetően merül. szerintem max 8 óra az üzemidő. Ha a telefon újból közelbe kerül ez értelem szerűen kitolódik.
-
kisdobos0111
aktív tag
Mennyivel bírja rosszabbul az LTE verzió mint sima bluetooth?
-
nokia123
aktív tag
Lehet hülye kérdés de ha megveszem a GPS + Cellular típust de nem aktiváltatom a multi simet ugyan úgy használhatom mint a sima GPS az Apple Watchon? Csak azért mert jó áron tudnék venni egyet.
-
O.CS
aktív tag
Azért elég nagyot csalódtam az S8-ban mert azt hittem, hogy ha meghírdetem akkor tök hamar el fogják vinni.A kutyát sem érdekli!
-
O.CS
aktív tag
válasz
fornettisuti #403 üzenetére
Azt anno már használtam egyszer és írtó f@sz árakat mondtak.Az a topik jó, hogy van,de mindek....
-
O.CS
aktív tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy S8 45mm silver órát?Az Appl. hu oldalán vettem októberben.Hegycsúcs fehér sport szíjjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest