- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
galaktikus #138 üzenetére
mint fentebb írtam, gondolom olvastad ha már véleményt formálsz, nekem 2K-ért INKÁBB egy asztali gép kell, de féláron elfogadnék egy ilyen teljesítményű kis dobozt.
-
Tin
veterán
válasz
buvartacsko #128 üzenetére
vinyó, optikai meghajtó, videokártya, hangkártya, további ram, később alaplap csere, szükséges eszközök cseréje, esetleg tápcsere, további vinyók, stb.
szarral nem bővíteném, nem hiszem, hogy komolyabbat dobna a számítási teljesítményen.
-
Tin
veterán
válasz
galaktikus #121 üzenetére
nem hordozható, mert nincs benne aksi, nincs kijelzője, és billentyűzete meg egere. persze, hordozható, ha hordozod hozzá a monitort, a billentyűzetet és egeret, és konnektor mellett rakod össze.
nem bővíthető, mert beleraksz egy vinyót vagy egy ssd-t, és kifújt. videokártyát nem tudsz belerakni, ahogy hangkártyát, dvd íród, és egyéb eszközöket sem.
nem elég erős, mert nem tudsz bele külső vga-t rakni, így ha nem elég a hd4000, akkor annyi.
a kategória mint olyan, nem jön be. ahogy a többi gyártó hasonló megoldás sem, mert túlságosan kompromisszumos.
(#120) Parallaxis: 400-ért nagyon komoly gépet rakhattál össze, és abba gondolom volt monitor is, meg egy komolyabb videokártya. ez fogyasztásban ugyanazt tudja, amit egy noti, az asztali gép meg más kategória, de a mai ivy bridge procis asztalik sem fogyasztanak alapból 100W-ot, kb. a felét se.
-
Tin
veterán
válasz
Parallaxis #112 üzenetére
na de az passzív
egy jó szép kábelmenedzsmentes ház ventikkel 30, egy jó táp 20, egy jobb procihűtő 10, és ezek még messze nem a felső kategória, de már normális darabok.
viszont abba belerakhatsz akármit, és bővítheted. ezt meg nem, ráadásul kompromisszumos. nekem pont ezért nem kéne, akkor már előbb vennék egy notit, az is tudja ezt, és hordozható is.
-
Tin
veterán
de ez sem passzív, és asztali géphez is lehet olyan házat és ventiket venni, amikkel alig van hangja.
amiért én nem vennék ilyet:
- nem hordozható
- nem bővíthető
- nem elég erős
- kb. annyiba kerül mint egy ugyanennyit tudó notebook (pedig abban van kijelző, billentyűzet és akku is)szóval egy ilyen elcseszett valami. asztalinak nem asztali, mert nem tudod bővíteni, hordozhatónak meg nem hordozható.
villantani mondjuk biztos jó.
-
Tin
veterán
válasz
Cilindrik #94 üzenetére
nekem pont az ár/érték arány miatt nem bejövős, amúgy baba. na meg az ios, de az szerencsére lecserélhető.
amúgy nem csak az apple minimasinái drágák, a többieké is. vagy annyira gagyin néznek ki, amit nem tennél be a szobába.
szinte hangtalan gépet rendes atx házban is össze lehet rakni, sőt még ergonomikus házat is, szóval ha nincs helyszűke, akkor a normál méretű gép még mindig sokkal jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest