- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
A legtöbb nagy kiadóval anno sikerült megértetnie Steve Jobsnak (nem ment könnyen), hogy ez a jövő.
Most már a jelen.De pl. Magyarországon még sok matricát kell kifizetni a sz**házi Artisjusnak mielőtt lecsukják vagy bezárják őket.
Aztán egyszer talán nálunk is jelenné válhat, az ami másnak már a múlt...
-
Hunter2
addikt
Akkor talán mégse akkor baromság a digitális terjesztés. Ezt végre a kiadók is megérthetnék.
-
8nemesis8
veterán
Kemény. De Amerikában egyértelműen uralja a mezőnyt. Ők kezdték, eleve nekik van a legtöbb tapasztalatuk és mint a termékein is látni, a felhasználók igényeit nézik elsősorban(árak az más téma), szerintem ez lehet a titok nyitja.
-
evone
őstag
Itt csak zene letoltesekrol van szo.
-
P00By
nagyúr
Ez a jövő, csak az apple korán kezdte
-
kcsa
veterán
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a tízmilliárdadik letöltés? zene? melyik? program? melyik?
-
hemaka
nagyúr
Az iPhone és iPod tulajdonosok nem csak szoftvereket, hanem zenéket is előszeretettel vásárolnak.(már amelyik országban ezt megtehetik)
-
D@niel
addikt
Ezek csak zenék igen.
Megnézném, hogy akihez tartozik a 10 milliárdodik letöltés és megnyerte a 10.000$-os "vásárlási utalványt", milyen programokat fog vásárolni az áruházban. Én el tudom képzelni az a tipikus helyzetet, hogy valakinek csak 1 szám kellett, letöltötte de fogalma sem volt az egészről, jött neki az sms hogy 10ezer dolcsija van és elvásárolhatja
-
Bling95
őstag
szép eredmény, ezzel nagyon beletalált az apple, és ha jól értem ezek csak a zene letöltések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest