- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz PACSA75 #7985 üzenetére
Engem sem zavart volna az üzemidő, inkább átlagos volt, mint fos - ahogy korábban írtam.
Nagyon is szerettem volna és szerettem volna iOS-en maradni, de egyszerűen a böngészőben és sok helyen nem tudtam normálisan beállítani a betűméretet, vagy túl kicsi volt vagy túl nagy, illetve zavart, hogy a billentyűzet méretén sem tudok változtatni, csak nagyított módban, de akkor az egész kijelző nagyon csúnya lett. Szóval ezért ment, valószínűleg egy Plus modell kényelmesebb lenne ebből a szempontból. Asszony 11 Pro-ján szintén ugyan ez a bajom - ugye ugyanez a méret.[ Szerkesztve ]
-
telefon6310
tag
válasz PACSA75 #7985 üzenetére
Érdekes ez az üzemidő téma, nálam is. Normál használat mellett teljesen kielégítő. Soha nem volt még nap, hogy 100%-ot elhasználtam volna, pedig nyomkodom rendesen. Általában az 5-6 órás kijelzőidő megvan (100% töltöttség tekintetében).
Viszont a múltkor például voltam túrázni, kicsit többször elő kellett venni a GPS-t, Kéktúra appot, aztán csak azt vettem észre, hogy potyognak a százalékok, de nagyon. Szóval erősen használatfüggő.
De visszatérve a véleményedre: én is hasonlóképpen vélekedek, kielégítő az üzemidő. Persze, mindig lehetne jobb, de ez van.
Nekem 1 év és 2 hónapos a telefon, a napokban ugrott le 98-ról 96-ra az akkuállapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest