- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Engem sem zavart volna az üzemidő, inkább átlagos volt, mint fos - ahogy korábban írtam.
Nagyon is szerettem volna és szerettem volna iOS-en maradni, de egyszerűen a böngészőben és sok helyen nem tudtam normálisan beállítani a betűméretet, vagy túl kicsi volt vagy túl nagy, illetve zavart, hogy a billentyűzet méretén sem tudok változtatni, csak nagyított módban, de akkor az egész kijelző nagyon csúnya lett. Szóval ezért ment, valószínűleg egy Plus modell kényelmesebb lenne ebből a szempontból. Asszony 11 Pro-ján szintén ugyan ez a bajom - ugye ugyanez a méret. -
telefon6310
tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Érdekes ez az üzemidő téma, nálam is. Normál használat mellett teljesen kielégítő. Soha nem volt még nap, hogy 100%-ot elhasználtam volna, pedig nyomkodom rendesen. Általában az 5-6 órás kijelzőidő megvan (100% töltöttség tekintetében).
Viszont a múltkor például voltam túrázni, kicsit többször elő kellett venni a GPS-t, Kéktúra appot, aztán csak azt vettem észre, hogy potyognak a százalékok, de nagyon. Szóval erősen használatfüggő.
De visszatérve a véleményedre: én is hasonlóképpen vélekedek, kielégítő az üzemidő. Persze, mindig lehetne jobb, de ez van.
Nekem 1 év és 2 hónapos a telefon, a napokban ugrott le 98-ról 96-ra az akkuállapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged