Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuleon

tag

Nem igen értem, hogy miért kell mindig hasonlítgatni. Az egyik haverom most vett használtan egy iPhone 6-ot. 4 éves konstrukcióról beszélünk és megkapta az ios12-t. A telefon ugyan olyan gyorsan nyitja meg az appokat mint újkorában. Ha megnyitok a böngészőben 10 oldalt, a háttérben nyitva van 10 app, akkor sem történik semmi lassulás vagy lefagyás. Kérdezem én, hova kell 4,6,8 Giga ram???? Az androidba, oda kell! Volt Galaxy S4, S6, 2 év után az új fő verziók elhozták évről évre a lassulást. Hétről hétre jöttek a ramzabáló Messenger facebook verziók, amik szépen lassan nagyobbak lettek és ették a ramot. Ha a hardvert nézzük, akkor tény, hogy a legjobb kamera sosem az iphonoké volt, most a huawei, régen a samsung volt a trónon. A verseny meg évről évre folyik, se eleje se vége. Apple proci, Snapdragon, Kirin... egymást előzgetik. Az a lényeg, hogy minden évben csengessük ki a sok százezret a csúcskategóriára. Ha az apple emel az áron, akkor a többi is fog. A kínaiak meg ezt most baromira kihasználják, hamarosan a Xiaomi is előzgetni fog. Én mondjuk szeretem az ios egyszerűségét, meg hogy nincs agyon bonyolítva. A mostani x em kiszolgál még 2 évet bőven, addigra meg úgyis jönnek az összehajtható telefonok. Ma este kíváncsian várom, hogy a samsung mit mutat be a fejlesztői konferencián.

Új hozzászólás Aktív témák