- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
sityupityu #10884 üzenetére
A 6210-es nem 50-60 ezer volt hanem kb 2x annyi....
-
marcitp
őstag
válasz
Nekem előfordul, hogy meló közben leesik. Van, hogy magasról.
ezt a tokot merem javasolni - akinek kell - , nem ront a külsején (szerintem). -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Eléggé csúszik, ha nincs rajta tok. Ezért van nekem egy vékonyka műanyag tok, gumírozott borítással. A sima szilikon tok undorítóan zsírosodik.
-
válasz
Az előzőhöz még annyit, hogy tudjátok, hogy mire jöttem rá? Nem is a telefon a nagy biznisz hanem a telefontok árusítás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest