- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #6263 üzenetére
Köszi az írást, jó ilyen tartalmas összefoglalót/véleményeket olvasni
Akku: Igaz, tudtuk, hogy mire számítsunk ezért talán nem igazságos emiatt ekézni ezt a kis készüléket. Az 1800+-os akksi ha a fene fenét eszik is hamar le fog merülni ettől csodát nem érdemes elvárni. Talán amiatt viszont jogos a kritika, hogy milyen hamar esik az akkuszázalék. Persze kis akksi jobban degradálódik, de szerintem inkább ez az ami bosszantó nem az, hogy a kapacitásához képest mit bír egy nap alatt. Itt hülyéskedünk az 5W-os töltővel, hogy kíméljük szegénykét míg az androidos társadalom 60-120W-on tölti a telóját, letojva az akksi álandó csekkolását. Meg merem kockáztatni a degradációban nincs akkora különbség mint a töltési sebességben.
Appok: A Google play áruházhoz képest nem kicsit bosszantó, hogy ugyanaz az app ios variánsa sokszor lényegesen drágább mint az androidos megfelelője. Ha egyben ki lehet fizetni akkor is könnyen van egy ezres különbség, de amit én nagyon nem szeretek, hogy amíg a play-ben egyszer kifizeti a user az alkalmazást addig ios-en havídíjat kérnek el érte, sokszor 2-3000Ft/hó arányban. Oké, hogy éves szinten 8-15ezer "csak" az ára, de ez akkor is felháborító főleg egy olyan appnál ami nem is indokolja ezt a fizetési rendszert mert semmi plusz tartalom nem érkezik hozzá és nem is igényel mondjuk bármilyen felhő vagy tárhely szolgáltatást. Az appstore kínálata messze tartalmasabb és igényesebb mint a play store-é, de az árakon nagyon érződik a lehúzás.
Nem csak a Spotify az Am is zabálja az akksit, nekem sajnos soha nincs ilyen jó merülési adatom mint Luck Dragon forumtársnak. A 15-ös ios-al megmagyarázott volt a merülés egy hiba miatt ami a procit egy kicsit jobban leterhelte a kelleténél, de ezt elvileg a 15.1-el már javították.
Én ezt nem ios 15 problémának látom. Ez a telefon nem "hardcore" usereknek való, egyértelmüen nem tartalomfogyasztásra szánták. Ha megy az lcd kijelző, ha terhelve van a proci (5nm ide vagy oda) ha pörög a mobilnet és ha el kell látni energiával a fülest akkor nem kell csodát várni. Sokszor mondtam, szerintem az SE nem bírna ennél erősebb hardvert és fejlettebb adatkommunikációs megoldásokat élvezhető módon meghajtani. Itt ezzel a készülékkel kimaxolták a lehetőségeket, amit ez az akksi még el bír viselni és ez lett az eredménye...
A cél szerintem az volt, hogy egy teljesen átlagos alapszintű felhasználásra építsenek egy telót, ami a fejlett procinak köszönhetően sokáig élvezheti az ios frissítéseket.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest