- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
válasz
Zsolt,72 #5983 üzenetére
Olvastam, de ekkora különbség az ígértekhez képest még az akár szót használva is gyanús. Nézegettem, hogy konkrétan hány Watt teljesítménnyel képes tölteni a telefon, mert lehet hogy nem ez a töltő kellett volna, de egyik oldalon 20-at, másikon 18-at, harmadikon 12W-ot írnak és fogalmam sincs melyik igaz, Euronicsban ahol vettm a töltőt mondták hogy jó hozzá a 20-as, de franc se tudja. Mind1, ha ez ennyit tud, nem halok bele.
-
FistXL
senior tag
Sziasztok, nemrég lett egy iPhone 8-am. 100%-os eredeti akku van benne, a tulaj eladás előtt cseréltette. A gond az, hogy vettem mellé egy szintén eredeti USB-C - Lightning kábelt és egy 20W-os Apple USB-C adaptert, de a közelében sincs az igért 0-50%-hoz 30 perc alatt, legjobb esetben is 40% megy bele, de inkább 35% körül
Egészen biztosan nem a hőmérséklet a baja, 25 fokos szobában rá irányított ventillátor mellett, tokból kivéve vannak ezek az értékek, valakinek ötlete, hogy mitől?
Van egy 18W-os régi Huawei USB-A adapterem meg egy csak egyik oldalával működő aftermarket kábelem, amivel 30% megy bele fél óra alatt. Nem volt valami nagy előrelépés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest