- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Üdv! Nem szeretném visszaolvasni a kétezer kommentet, bocs ha már felmerült a dolog. Pár hete, vagy egy hónapja (talán a legutóbbi frissités óta?) gyakran előfordul, hogy beszélgetés közben egyszer csak elmegy a mikrofon hangja, hirtelen semmit nem hall az akivel beszélek miközben én őt hallom rendesen. Ha ki-be kapcsolom a kihangosítást, vagy leteszem a hívást és újrahívom akkor jó megint egy darabig. Ugyan ez air poddal is, kihangosítva vagy hagyományosan beszélve előfordul. Tud valaki segíteni mit lehet tenni? Reset már meg volt, az öszess beállitást ellenőriztem. iPhone 8 Plus
-
Gadgetfan_
senior tag
Annyira viccesek ezek a kényszeres bizonygatások egyesektől, hogy az iPhone milyen szar meg elavult stb...
Nekem pl. az iPhoneok a legjobb telefonok, jól átgondolt és egyszerű kezelőfelet, felhasználó barát és gyors alkalmazások, remek fotók és videók egyszerű gyors lövése stb... Sokszor akad a kezembe droidos csúcstelefon, de még egyik sem győzött meg arról a legkevésbé sem, hogy váltanom kellene, szerintem még évekig maradok az iPhonenál. Ennyi. ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest