- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orsacchiotto
tag
válasz orsacchiotto #5207 üzenetére
Ma reggel frissítettem 13.3 -ra. A jelenség nem javult meg.
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
trobi28
addikt
válasz orsacchiotto #5254 üzenetére
Az ismeretségi körömben mindenkinek helyreállt (már az előző frissítéssel is a legtöbbjüknek), már nincs térerő és hívás eldobás problémájuk, mint ahogy nekem sincs
Javaslok egy gyári adatok visszaállítását. Én nyáron csináltam meg, mert már annyi mentésből költöztem, hogy kezdett gatya lenni a rendszer. Új eszközként beállítottam és sokkal jobb lett
Ok, hogy ez nem Android, de ennek is szüksége van néha egy kis "tisztításra"Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
orsacchiotto
tag
válasz #40993792 #5256 üzenetére
Most aktiváltam, elérhető az i8 -on is, a 13.3 -as ios -al.
Teszteltem, tökéletesen működik, hívásindítás - fogadás egyaránt.@trobi28 , ahogy aktiváltattam a Tkom. központtal a wifi hívást,
rendbe jött 4G, Volte hívás és térerő is.[ Szerkesztve ]
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
Skorpio.59
aktív tag
“Mennyibe kerül a Wi-Fi Hanghívás használata?
A VoWiFi technológia ingyenesen hozzáférhető, de az ezen keresztül létesített kapcsolatok (mobil hanghívások) az aktuális mobil havi díjas díjszabásnak megfelelően kerülnek számlázásra.”
Magyarul,hogy értsem: tehát ez sem ingyenes, hanem aktuális tarifa árban van.
Gyakorlati haszna annyi,hogy akkor is tudsz hívást indítani,ha nincs vagy gyenge a 4G lefedettség.Nemtudom,hogy jól értem-e?Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
orsacchiotto
tag
válasz Skorpio.59 #5258 üzenetére
Jól értelmezed.
"Gyakorlati haszna annyi,hogy akkor is tudsz hívást indítani,ha nincs vagy gyenge a 4G lefedettség.Nemtudom,hogy jól értem-e?"
Wifi elérhetőség kell, ha a mobilhálózat gyenge, vagy nincs.
Szerintem, eléggé elterjedtek és megfizethetőek a "korlátlan hívás" csomagok,
amikor nincs jelentősége a perceknek."Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm a megerősítést!..
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
chatran
őstag
Van esetleg egy összehasonlító videó az újabb illetve a régebbi iPhone-ok kijelzőjének karcállóságáról?
Egy éves múlt a 8-asom, amin már 4-5 zavaró mikrokarc van, pedig irodai munka mellett mindössze annyi terhelés éri a kijelzőt amennyi a farzsebből ki/be csúsztatás során keletkezik.
Korábban iPhone 5 és SE-m volt azt is ugyanígy védőfólia nélkül használtam és egy darab mikrokarc sem volt rajtuk. -
Mui
tag
Sziasztok! Van egy tavaly szeptemberi 8-om. Több hívásnál is előfordul hogy nagyon halkan hallom a másik felet, másnak hasonló gond? Mit lehetne tenni?
-
bendi007
tag
szinte semmit nem hallok amit beszélnek a vonal másik felén,mi lehet a gond(nincs lehalkítva)
-
JamesLavelle
tag
Hello, lenne pár kérdésem, előre is köszi ha valaki értelmesen és knstruktívan válaszol.
Betelt a telefonom (iphone 8) és valami iszonyatosan nehezen tudok tárhelyet felszabadítani: ha PC-re kötöm, a fotóknak csak egy töredékét mutatja (ez lehet, hogy PC probléma, bár nem hiszem), ráadásul ugye a többi fájlhoz se windows intézőn, sem itunes-on keresztül nem férek hozzá, így törölni sem tudom őket. Ha a telefonon bemegyek a beállításokba, akkor egy csomó appra kiírja, hogy mennyi helyet foglalnak a vele kapcsolatos adatok (tehát nem maga az app mérete), de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne azokat törölni. Ugye van az "offload app", de az ha jól sejtem az appot törli, viszont a hozzá tartozó adatokat nem (aminek fogalmam sincs, hogy mi értelme). Pl a Vibernél azt írja ki, hogy 650 MB (az app 130 MB-os méretén felül) - oké, hogy ebben benne vannak a fényképek, de ennyi fényképet azért nem osztottam meg - hogy lehet ettől megszabadulni? Vagy például Google Drive 4GB - de fogalmam sincs, hogy ez hogy jött össze.
A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).Egy másik dolog, hogy amikor sms-t, vagy mást írok, akkor rendszeresen elfelejti, hogy magyarra volt állítva, és automatikusan visszaugrik spanyolra vagy angolra.
Nagy segítség lenne, ha valaki tudna ezekben segíteni. -
okoska74
senior tag
válasz JamesLavelle #5271 üzenetére
Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok!
No én is bekapcsoltattam a voWifi szolgáltatást(Telekom).Rögtön van is több kérdésem:Ilyenkor automatikusan át áll “WLAN Call”-ra ha wifin van,akkor is ha a mobilhálózat elérhető és megfelelő a térerő? Mert nekem ezt teszi.Nem arról volt szó,hogy csak akkor vált át ,ha nem megfelelő térerőt érzékel?Van valamilyen opció,hogy melyiket preferálja elsődegesnek ilyenkor?Hogy érthető legyek,most látható a térerő jel is és a WLAN Call jel is a főképernyőn.Vagy az,hogy mindkettőt jelzi,az csak a lehetőséget jelzi,hogy van ez és van az is?
Remélem érthető voltam!Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
tothferenc
senior tag
válasz Skorpio.59 #5274 üzenetére
Nekem csak akkor valt at, ha gyenge(bb) a terero. De nem teljesen mindegy, hogy min van?! Igy is, ugy is elernek. A rendszer donti el, melyik a jobb kapcsolat, es ugy valjananketto kozott. Igen, a terero jelet (ha van minimalis) jelzi a wlan call mellett nekem is. Ha repulosbe rakom, csak a repulo jel van mellette ertheto modom, mert ilyenkor nincs kapcsolat az adotoronnyal.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz tothferenc #5275 üzenetére
“De nem teljesen mindegy, hogy min van?!“..
Persze,hogy nem mindegy,hogy mi van...mert ahogy látod,nálad nem az van ami nálam... vagy lehet ,hogy még is?[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
zmtTom
aktív tag
Megéri e még iphone 8at venni ha nem fontos a kamera? Illetve melyik üzletekben lehet megvásárolni 1 év jótálással és a második évre szavatossággal?
Köszönettel, -
okoska74
senior tag
Szerintem megéri kiváló telefon. 3-6 évig még biztosan támogatva lesz.
iStyle, iCenter azt hiszem a többi helyen csak az egy év gari van rá. Majd kijavítanak ha tévedek.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
b.kov
senior tag
válasz okoska74 #5278 üzenetére
Szerintem iOS14-15 borítékolható, de onnan felfelé már nem vagyok benne teljesen biztos. Az iOS15-tel fogunk elérni a 4.frissített főverzióhoz, ami elképzelhető, hogy a támogatási ciklus végét fogja jelenteni. Én inkább 2-3 év támogatást mondanék, viszont ez nem jelenti azt, hogy utána kukába kell dobni.
+ (#5277) zmtTom
Ettől függetlenül szerintem még mindig egy jó vétel a 8, ha jó árban talál az ember. Esetleg ha annyira nem sürgős, lehet érdemes megvárni még a jövő évet (a pletykált SE2 miatt gondolom elsősorban). -
tag
Mi újság az ios 13.3-mal, megoldotta már a 4g eldobás problémáját? 12.4.1-en vagyok (Telenor), de most már napi szinten cseszeget a frissítéssel....
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Gmail app beállításban tudna segíteni valaki? A probléma: csak a bejövő levelek mappába érkező leveleket jelzi. Én viszont bizonyos címekről érkező leveleket külön mappába érkeztetek. Ezekről azonban nincs értesítés. Sehol nem találom hol lehetne beállítani a “cimke értesítéseket”. Kb egy hónapja használom a 8plust. Megörököltem a gyerektől... :-) Eddig tetszik. Előre is köszi a segitséget.
BUÉK!!Te is fiam Bluetooth...
-
josik
aktív tag
válasz orsacchiotto #5287 üzenetére
Köszi a választ. Nekem olyan nincs, vagy nem találom. Az értesítéseknél az összes új email van beállítva. A címkebeállításoknál pedig nincs értesítés beállítási lehetőség.
Te is fiam Bluetooth...
-
josik
aktív tag
válasz orsacchiotto #5289 üzenetére
Köszi a választ. Nálam felül az olvasatlan van, alatta pedig a minden nevű mappa ami mutatja a nagy inbox mappa tartalmát.
Te is fiam Bluetooth...
-
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, és ezt a típust néztem ki magamnak (iPhone 8 )Az oka, hogy kb ez az a telefon ami még kompaktnak mondható, erős, és nincs rajta notch. Azt szeretném megkérdezni hogy kb meddig fog még támogatást kapni (nekem a két év már bőven megfelelne), illetve hogy az akku hogy bírja. A SOT is érdekelne, ha valaki meg tudná mondani. Amúgy átlagos felhasználásra lenne. Napi pár óra netezés, 1-2 óra zene, és kb ennyi.
Szeretném hogy ez a teló beváljon, mert lassan ott tartunk hogy nincs 6" alatt semmi értékelhető. Jó, ott az S10e , de most Samsungból nem kérek többet.
Előre is köszönöm a segítséget! -
ILLDisPozed
aktív tag
-
Giovan!
addikt
Sok Safarival, kevés reddittel és facebookkal, meg némi játékkal nekem a napi 6-7 óra képernyőidő is meg szokott lenni. Nyílván nem minden nap ugyanannyit van használatban, de velem még nem fordult elő, hogy egyazon nap alatt kétszer kellett volna töltőre tennem. Szerintem ez bőven jó ettől az aksimérettől.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Zeth
csendes tag
Akkor ez így nagyon jó! Igaz, még eddig sose volt iPhoneom, a rendszert biztos szokni kell, de annyi baj legyen. Meg ha tényleg lesz iPhone 9 / SE2 , akkor még az utódja is meglenne
Zsolt_72 , ILLDisPozed, Giovan!Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 8-am van már egy ideje, de előfordul egy idegesítő hanghiba. Sokszor, amikor telefonálok, panaszkodnak a másik oldalon, hogy nem hallanak, szakadozik a hangom, néha olyan, mintha víz alól vagy távolból beszélek.
Androidos telefonnal ugyanezt nem produkálja. Vodás SIM és a hiba nem köthető egy
helyhez. Több helyen, több ember is jelezte.Próbáltam 4G, 3G üzemmódban is, a hiba elő jön néhány perc alatt. Kipróbáltam a telefon zajkioltásának ki és bekapcsolását is, de az sem segített.
A mikrofon minden appban jól működik, csak hívás alatt "vacakol". Mikrofon nyílás tiszta.
Találkozott valaki már ilyennel? Javasolták a full "reinstallt" és egy másik szolgáltató kártyáját is ki lehetne próbálnom...
Ha valaki járt ilyen cipőben, írja le, hogy mi oldotta meg a problémát! Ha semmi nem segít, megy gariba a szervizbe.
Még egy kérdés. Tudom a 2 GB RAM kevés, de nektek nem tűnik úgy, hogy szinte minden programváltásnál újra tölt mindent? Fura 4-6 GB-s android után. Tudom-tudom 2 GB kevés, de szinte 2-3 programváltás után már látszik az újratöltés..
Üdv,
János -
bendi007
tag
Sziasztok ,a segítségeteket szeretném kérni.I8 ról le kellene vennem minden képet pc-re(win 10).Valaki leírná pontosan,hogy csináljam.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest