- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz Szabcsizz #4593 üzenetére
Szia!
Én csak SE előlapi üvegről tudok nyilatkozni. Szerintem jó volt, habár felrakni nekem sosem sikerül hajszál pontosan. Viszont az i8-ra már az iSamurai-ban rakattam fel üveget kemény 2 ezer forintért, és semmi különbséget nem érzek, úgyhogy többet nem lesz iGlass[ Szerkesztve ]
-
amulet
senior tag
Sziasztok, használ valaki ilyen kamerát iphone-hoz?
hőkamera[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni a topikban, hogy milyen esetleges negatívumai, hátrányai vannak az iphone 8-nak. De nem igazán találtam semmit.
Van valami jellemző hiba?
Jelenleg SE-m van, gondolkozom a cserén. Méret miatt néztem a 8-ast, az újabb modellek már nagyok.
Media Markt továbbra is hivatalos viszonteladó, ugye? -
b.kov
senior tag
Szia!
Én is SE-ről váltottam, de csak mert úgy hozta a sors, hogy nagyon megérte.
Méret miatt érdemes váltani, sebesség miatt szerintem még mindig nem (SE házon belül maradt, fürge mint a gyík). Ami pluszt még ténylegesen ad a 8 szerintem az a Qi töltés, illetve a TrueTone display. Meg természetesen a hosszabb szoftveres támogatás.Jellemző i8 hibáról én nem tudok.
MediaMarkt még mindig fent van az Apple oldalán, így gondolom jelenleg is hivatalos: link -
nandow
aktív tag
Szia!
Igazából meg vagyok elégedve az SE nyújtotta teljesítménnyel is, bár mostanában mintha lassabb lenne...Akku 83%-os.
Októberben járt le a +1 év szavatosság (hivatalos helyen lett vásárolva), azóta besárgult a kijelző bal oldala egy helyen, plusz a kijelző jobb oldala meg erőteljesen mozog, gondolom elvált.
Szóval ezek emiatt váltanék.
Vehetnék mondjuk újra SE-t is akár, de ha már másikat veszek, a lehetőségekhez mérten a legfrissebb modellt venném. :-) A 4,7”-os kijelző még nem túl nagy számomra, ezért is gondoltam 8-asra.(#4610) BossBoss
Köszi az infót! :-)[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
Sziasztok! Vadonatúj 8-as. Ma hozta a Telekomtól a futár.
Bekapcsolni azonban még nem sikerült, pedig már a Google által kidobott összes - hivatalos - megoldással próbálkoztam. Másfél órája a töltőn lóg, de meg sem jelenik a töltési képernyő.
Van esetleg még valami speckó vajákos módszer a készülék elindítására, vagy forduljak inkább egyből a szervízhez, illetve a Telekomhoz?
Előre is köszönöm a segítséget!
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
chatran
őstag
6 hete használt i8 telefonomon 99%-os az akku.
Általában 20%-nál mindig feltettem tölteni, meg próbaképpen 1-2x rátettem egy QI töltőpadra, ahol nem vártam meg, hogy feltöltsön. Nem rémlik, hogy bármi drasztikusabbat csináltam volna az akkuval.Kezdjek aggódni? Nálatok is ilyen gyorsan elkezdett csökkenni?
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Windows egy iPhone-on?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
natë
nagyúr
Sziasztok, droidos romolásos hekkeléses pár hónapomról visszatérnék egy i8-ra. Elég lesz a 2 Gb ram?
Főleg fotóznék vele, némi messenger, böngészés, youtube, mail.
A plus verzió túl nagy.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Hi, fekete i8-nál van keret kopás? Ezüst nagyon gáz férfi kézben? Vennék egy használatlant végre min. fél év garival, de nem nagyon látok csak silvert/goldot
-
hemaka
nagyúr
festett, szoval igen.
A feher jol nez ki, de egyebkent meg ha neked tetszik, akkor mas nem nagyon szamit.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Nekem megjelenes ota van meg a 8plus, ilyen van rajta kezdetektol, nincs rajta egy hajszalkarc sem. 2-3 hetente atmosom belulrol vagy ahogy epp eszembe jut.
-
veterán
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #4631 üzenetére
Nem nagyon van időm fotózni, csak trollkodni járok oda egy ideje
(#4632) tboldi : nagyon nem tudok dönteni az ezüst és fekete között
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #4636 üzenetére
Hát igen..most nézem a videón.
-
veterán
-
hemaka
nagyúr
válasz TheBikerider #4636 üzenetére
Nekem is az dontotte el anno. A feher szebb, de kijelzo fekete kavaja kinyirta az egeszet.
-
fenyojoe
csendes tag
Mielőtt megvettem a 8-ast, hetekig/hónapokig morfondíroztam rajta, mit válasszak. Rengeteg review videót meg cikket néztem meg, hetente visszajártam az iStyleba a 8-ast, a 8 Plus-t meg az X-et tapogatni. Mégis a minap döbbentem rá, mikor védőtokkal együtt a kezembe adtak megnézésre egy X-et, hogy a kicsi 8-ashoz képest mekkora nagy már az a telefon is. Van köztetek olyan, aki a méret miatt (is) döntött a 8 mellett?
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
Nemo1001
aktív tag
válasz fenyojoe #4640 üzenetére
hello nekem is sima 8-as van a mérete miatt vettem meg lehetett volna X-et is vennem de e mellett döntöttem
valaki készítene egy fotót igy este hogy összehasonlitsam az enyémmel
nekem ilyen rossz minőségű képet csinál.mit lehetne neki tenni hogy jobb legyen ma volt restore dfu módban lett visszaállítva.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Szia! Én a méret miatt, pedig annó mikor vettem 20 vagy 25 ezer volt csak a különbség Telenornál 8 és 8 plus között. Sokszor jártam vissza még vásárlás után is nyomkodni a plust, de rájöttem nekem ez kell. Huzamosabb videózgatásra pedig vettem egy ipad 2018-at itthonra. Tömegközlekedésnél lazán kapaszkodsz egyik kézzel másikkal meg írsz, intézed a dolgokat. Egyszerűen kényelmesebb. Egyedüli fájó dolog a 2 giga ram volt, hosszú távon nem tudom mennyire lesz hátrány a plushoz képest. Egyelőre semmi panasz, normál használat mellett lazán egy nap. Nem hatott meg az a része, hogy a plus tovább bírja. Nekem mindegy 30 vagy 55 %-al teszem este vagy reggel oda tölteni melóba készülődés előtt.
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
-
b.kov
senior tag
Szia!
Csak hogy kilógjak a sorból: én a Plust vettem volna, mert kipróbáltam volna szívesen egy nagyobb telefont. Viszont sokalltam az akkori +50 ezer forintos árat érte, így maradt a sima 8.Egyébként teljesen megelégedve használom, semmilyen panaszt nem tudok rá mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Nemo1001
aktív tag
van rajta tok és fólia is mindkettőt használom,de most ki próbáltam tok nélkül láss csodát nagyon jó képet csinál hogy lehetek ennyire hülye nem vettem észre pedig nem az első iphone-nom.a kinaiban vettem gondolom a gyári tokkal nincs ilyen
(#4647) fenyojoe válasza Nemo1001 (#4641) üzenetére :köszönöm a segitséget neked is.
-
fenyojoe
csendes tag
Én amikor kézbe fogtam a 8 Plust, mindig azt éreztem, hogy hétköznapi helyzetekben folyamatosan attól tartanék, hogy kiesik a kezemből. Előtte egy 6S-em volt, és egy kézzel azon is gyakran fogást kellett váltanom, hogy elérjem a kijelző összes részét. Azon kívül pl. ágyban, háton fekve is nehezebb lett volna rajta nekem navigálni.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs