- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Szemtelenek vagytok..:/
-
ILLDisPozed
aktív tag
86%-os akksival már normális, hogy éjszaka 20%-ot merül a telefon?
Egyik pillanatról másikra 70%-ról 42%, újraindítás után meg 52%..
Hihetetlen..iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ILLDisPozed #4505 üzenetére
Így az már cserés.
-
totopad
senior tag
válasz ILLDisPozed #4505 üzenetére
nem, nem normális, cserélj akksit
-
-
totopad
senior tag
válasz totopad #4507 üzenetére
Én megjelenés napján vettem meg, tehát 1 év 2 hónapos, nekem 89%-on van jelenleg, de én is érzem, hogy gyengébb az akksi, mint volt. Én tavasszal tervezek cserélni, a telet már kihúzom vele -amúgy se tesz jót az akksiknak a hideg, szal' akkor már inkább a régit nyűvöm-. De sajnos előzőleg az i6-osom akksija ugyanennyire gyenge volt, az is másfél évig bírta.
-persze nem magmnak válaszoltam -
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4508 üzenetére
Az normalis, ha gyengebb az akku, de hogy ennyivel az nagyon gagyi akkura utal sajnos. Az enyem meg birja, ejszakankent szerencsere csak 1-2%-ot merul, bar amit mutat az ios, az biztosan bullshit (96%).
Btw en is a megjelenes napjan vettem a keszuleket es atlagosan 2 naponta toltogetem, de teljesen rendszertelenul, pl. ma is 50%-rol feltoltottem. -
b.kov
senior tag
Nálam cirka fél év után 99%-ot ír. Qi töltőt használok, nem is igazán figyelek rá.
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki.
Hogy tudom azt megcsinálni hogy van egy i8 és lett hozzá téve azonos apple ID-vel egy iSE. A gyereknek. De így mind a két telefonon ott van az összes névjegy. NEm szeretném hogy az SE telefonon az én névjegyeim legyenek hanem a gyerek "saját" névjegyei legyenek?
Köszönettel
-
b.kov
senior tag
Szia!
Miért nem csinálsz nekik külön AppleID-t?
Lehet ilyen családi csoportot csinálni.De egyébként a "Jelszavak és fiókok" menüben az iCloudnál ki lehet kapcsolni bizonyos szinkronizációkat, így a kontaktokat is.
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Kb 5 hónapja használom az akkor teljesen új 8 Plusomat, nagyon meg vagyok elégedve vele. Akkuidő is szuper (volt) az előző készülékemhez képest. 2-3 hete viszont eléggé visszaesett, éjszakánként képes 20% -ot is merülni, ami azért nem túl bíztató. Hol kéne utána néznem mi lehet a gond? Azt írja 94%-os az akku kapacitása, de ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, már szeptemberben is 94% volt és azt gondolom nem gyilkolom a készüléket...
Felhasználási szokásaim sem változtak, úgyhogy elképzelésem sincs sajnos -
Sgarrista
tag
válasz Sgarrista #4491 üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen töltőpadot [link]
Tudni kell hogy töltőfej nincs hozzá!!Meg is jött ,és hát mit mondjak olyan jól nézki hogy besza.. (személy szerint nekem tetszik ez a átlátszó filling)
Kábel 129 cm hosszú fekete színű végre , MFI-s és jó minőségű, simán is használható.
Minden mükődik vele , sima és gyors töltés is.
Próbálva lett a saját iPhone 8-asomal , Note 8 és 9 is. Tokkal és tokknélkül is mükődik.
Amúgy nekem ilyen tokkom van ha valakit érdekel [link] jó a fogása nem csúszik , igaz hogy könnyen lesz koszos,de sima vízzel le mosható.Ha nem ide való akkor törölhető a post!
-
Sgarrista
tag
válasz chatran #4520 üzenetére
Szia!
Elvileg igen jó hozzá. Azt hogy mennyi “A” add le nem tudom , mert nincs műszerem , meg iPadom sincs . A leírás alapján : 10W-os gyorsjavítás iPhone készülékekhez: A töltési konverziós ráta körülbelül 80%, a mobiltelefonok teljesítménye stabilizálható 7,5 W vagy nagyobb értéken, így hatékonyan és folyamatosan tölthet fel.
Azt tudom hogy pl a Note 9 adaptere gyors töltés funkciót le adta. A pontos adatokat nem tudom , mert nem az enyém a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Hello Mindenki!
Csak a kijelzőt és a kamerát tekintve jobb e az i8 mint az i7? Van e, volt e fejlődés ezekben? Nekem csak ez a kettő fontos és a napokban szeretném megvenni.
Köszönettel -
hemaka
nagyúr
A Spigen tokok altalaban jok, bar kifejezetten ezzel a tipussal nekem nincsen tapasztalatom. Foliakban full covereket szoktak ajanlani a sracok, Xpro vagy Nillkin 3D CP+ MAX szokott a legnepszerubb lenni ezek kozul.
zmtTom
A kijelzo kapott true tone funciot, de egyebkent ua. A kamera egy hangyaf*sznyival jobb talan, szoval nincs egetvero kulonbseg a ketto kozott.
Szerintem jobb az ujabb modellt venni, mert erosebb es 1 evvel biztosan tovabb lesz tamogatva, de az i7 is jo mobil meg, de en mar csak akkor vennem meg, ha valami nagyon olcso arcimket akasztanak ra.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
(#4525) hemaka: köszi
Más: pl. ez a bt füles ugyanúgy megy iphoneal is?
-
zmtTom
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm. A speedshopnál 149e az i7 és 195 az i8. Ahhoz képest hogy az SE 105 átlagban ahhoz képest az i7 nem rossz gondolom én. De várom a véleményed. A Speedshop pedig elvileg viszonteladó is a garancia miatt. Illetve a garancia jelenleg hogy van az Apple Iphone termékekre? Számít hogy magánszemélyként vagy cégként veszem illetve hogy hivatalos helyen vagy nem?
-
chatran
őstag
Ilyesmi becsúsztatós tokokkal van valakinek tapasztalata?
A sok tokból kivétel, elrakás mennyire koptatja, karcolja szét a keretet? Ezekből meg lehet venni az iPhone6-ra valókat is? Mintha az i8 vastagabb minimálisan mint az i6, i7. -
foldi_istvan
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S9plus-ról jöttem át,és lenne egy kérdésem az ébresztést illetően.Nem lehet úgy beállítani a hangerőt az ébresztéshez,hogy a csengőhangerő ne változzon? -
hemaka
nagyúr
válasz foldi_istvan #4535 üzenetére
Nem, a cshang es az ertesitesek hangereje mindig azonos, egy csuszkan is vannak.
Az alvas reszben viszont lehet halkabbat, mint a cshang hangereje, ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz foldi_istvan #4537 üzenetére
Gyakorlatilag nem.
Nézd meg az ébresztő alvás funkcióját ahogy Hemaka is írta. Ott külön állítható a hangerő. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz foldi_istvan #4539 üzenetére
De, be tudsz, ott van a csúszka fölött hogy ébresztési hang > és ott tudod módosítani.
-
hemaka
nagyúr
válasz foldi_istvan #4539 üzenetére
Nem tudom, nekem aztan teljesen mindegy mi kelt fel az almombol, mindig morcos vagyok.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Itt nincs valaki, aki tudja erre a problémára a megoldást?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Szakmai kérdés. Lehet rossz a megnevezése de ha jól emlékszem akkor a iphone telefonokban a képalkotó lapkát BSI szenzornak nevezik ha nem akkor bocsi de arra gondolok ami ezt végzi. Az tudom hogy iphone 5 után az iphone 5s-ben ez nagyobb lett miközben a megapixel szám változatlan maradt. Hogy alakult ez tovább az SE, i6s, i7 és i8 tekintetében? Mert a megapixel szám nőt 12re de maga a képalkotó lapka változott e méretben és ha nem akkor mitől lesz jobb a kép? Technikailag ez hogy nyilvánul meg ebben a pár felsorolt telefonban? Tudja esetleg valaki?
Köszönettel,
-
hemaka
nagyúr
Nagyon konyhanyelven fogalmazva es az erzekelore redukalva a dolgot, minel nagyobb az erzekelo annal jobb a kepminosege is.
Elvileg a 8-as szeriaban ujabb erzekelo van, mint a 7-ben, legalabbis a eventen azt mutogattak, aztan hogy mi igaz belole ki tudja.
A megapixel noveles pedig az ilyen kis lopikula szenzoroknal inkabb hatrany szokott lenni, mint elony.Szoval a 12MP nem rossz, foleg hogy az emberek nagytobbsege fb-re meg instara teszi ki, ahol a szerver meg butit rajta nem is keveset, esetleg at is meretezi...
Ha meg valaki nyomtatni akar (ilyenkor karikkor nagyon megugrik a szamuk), egy 9x13 vagy akar egy 13x18-as mereture is eleg, ha a kep normalis keretek kozott keszult. -
skt
tag
Sziasztok!
Andorid felhasználó vagyok, a közeljövőben cserélnék Iphone-ra. Több kérdésem is lenne
1. Mennyivel jobb az üzemideje a plus modelleknek? Nekem fontos, hogy átlagos, és vegyes használattal kibírjon egy napot, és nagyon maximum csak késő este kelljen töltőre dugni
2. Használtan venném mindenképpen, Iphone 7/plus vagy Iphone 8/plus legyen. Elég nagy a differencia közöttük árilag. Melyiket érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest