- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHT09
tag
Sziasztok!
Barátomnak iPhone 8 típusú telefonja van , 13.2.3 szoftvere van rajta jelenleg, kérdésem az lenne , hogy megéri-e lefrissíteni 14.3-ra?
Köszönöm előre is!
Üdv.
Máté -
tetobau
csendes újonc
Sziasztok !
Mofi szövet tokot,v vmilyen szövet tokot, esetleg lehellet vékony fekete tokot keresek I 8 Plus telefonomra... Neten eddíg nem találtam itthoni forrásból,gondoltam megkérdezem,hátha van vkinek használaton kívüli tokja ... -
muveszur
addikt
Sziasztok!
Őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Lehet a 8 Plus-t kényelmesen egy kézzel használni?
A hét eleje óta használom, de egyelőre nem vagyok elégedett.Sok alkalmazásnál a Vissza funkció rengeteg féle módon jelenik meg, általában a kijelző tetején vagy a bal felső sarokban. A balról elhúzás pedig nem mindegyik tartalomnál elérhető, nyújtózkodni kell bőven.
Billentyűzet esetén ugyanez, a lapváltó gomb másik sarokban.
Hiányzik a samsung féle gesztus vezérlés (jobb alsó sarokból fel : vissza (de mindenhol is)).
Létezik ezekre a problémákra megoldás?Az Apple Pay és a kamera bejött, de a többi dolog egyelőre nehezíti az életem.
Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én is Samsungról váltottam, a One hand operationt és a Nova Launcher dolgait használtam. Én itt két dolgot használok. 1 Beállítások - Kisegítő lehetőségek -Erintéseken belül az Assastive Touchot. Ez lényegében egy lebegő buborék, amihez hozzá lehet rendelni néhány dolgot. 2 Ugyanitt alul a Koppintás hátul esetén is beállítható néhány funkció.
A vissza gomb legtöbb esetben egy balszélről suhintás, Pl menüben, böngészőben. [link] Illetve van, hogy opciók úgy jelennek meg, mint egy pop-up ablak, és le is lehet húzni.
Illetve itt is van olyan, mint Androidon az egykezes mód. Itt kicsit más, mert az Elérhetőség nevű opció,ami a képernyő tetejét hozza lejjebb.
-
oliwire
őstag
Végül egy i11-re cseréltem a i8 plust. Érezhető a sebességnövekedés, és az akkumulátoridő is úgy néz ki eddig jobb. Még lehet betévedek ide néha a topikba, de átnyargalok a másikba.
-
lolal
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy iOS 14.4 (akár korábbi) alatt jobban merül-e a készülék, mint jelenleg fater i8 Plus án zakatoló 13.7. Neki nem lényegesek annyira ezek az új "fícsőrök" de nem szeretett volna idáig frissíteni, az estleges rosszabb akku üzemidő végett. Mit gondoltok ?Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
Atalata
tag
Üdv.
Érdeklődnék, de ez sztem csak nálam lesz, hogy másnál videó közben hogy reagál a kamera.
Problémám, hogy amikor elforgatom a telefont a tengelye körül akkor beremeg a kép, de ha simán videózok akkor is beremeg a kép, mintha az objektív csak fityegne. Apró kocogtatásra, tényleg apróra is beremeg a kép.
GOndolom kamera hiba.Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
-
Atalata
tag
Akkor is, nem folyamat, amikor képet stabilizálna. Lehet a kishölgy nem volt jó hatással rá?
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
Dog83
tag
Sziasztok! Valaki próbálta már, vagy van tapasztalata a Baseus 2220-as akksival sima 8-asba?
-
Skorpio.59
aktív tag
Ma frissítettem 14.3 ra és azt vettem észre,hogy telefonáláskor egy kis piros pötty jelenik meg az akksi jelnél...ez valami új dolog,vagy csak most tűnt fel?
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
pcnet
addikt
válasz Skorpio.59 #5774 üzenetére
A rendszer használja a mikrofont. Kamera használatakor pedig zölden(?) világít.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Skorpio.59 #5778 üzenetére
Már úgy értem,hogy telefonáláskor és a kamera használatakor ezek szerint jogos,hogy ott van.Mi van akkor ha igazából nem teszel semmit és meglátod,hogy valami nyilvánvalóan engedély nélkül használja.Mit tehetsz ellene és hol tudod megnézni,hogy milye alkalmazás használja?
-
tboldi
nagyúr
válasz Skorpio.59 #5780 üzenetére
A Control centerben láthatod, mi használta. [kép]
Az engedélyeket korábban is lehetett kezelni, a beállításokban a konkrét appot kiválasztva, ez nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm mindenkinek ...
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Ma reggelre a lányom Iphone 8-casának a bal alsó sarkában megjelent egy fehér folt, természetesen az Apple gari 2020. dec. 08-án lejártSzerintetek ez mi lehet?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz tothferenc #5785 üzenetére
Üvegfólia volt rajta, már azt is leszedtük. Csak itthon volt használva már fél éve :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
Szisztok ! Tudja valaki mennyi garit ad a telenor iphone 8 ra ?
-
törölt tag
nem tudom , hogy ha esetleg garaciában visszaküldeném a telefont cserélnék e, vagy csak az első évben cserélik?
-
leslien
nagyúr
üdv, ezt érdemes venni? nem akad?
[link][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy jó állapotú Iphone 8 Plus-hoz. A beszéd és a lenti hangaszórót is ki kellett cserélnem, mert mindkettő nagyon halk volt. Ezzel már nincs gond.
Viszont hívás közben a másik fél alig hall engem. Nagyon halkan/rossz minőségben.
Van tippetek mi lehet ennek az oka? Lehet hardveres vagy szoftveres probléma?
Szétszedéskor az alsó hangszóró rácsokat is kitisztítottam. Ha jól tudom a lenti mikrofon valahol ott van.
Köszi előre is! -
laccy88
senior tag
válasz Tibee86 #5798 üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam. Mindhárom mikrofonnal normális minőségben/hangerővel rögzít ebben az app-ban.
Összehasonlítva egy I7-tel, nem halkabb, nem zajosabb a felvétel. Minimális különbség hallható, de ez adódhat a kettő telefon közti különbségből.
Nem értem...hogy tud HW hiba lenni, ha az app-pal tesztelve jó. -
laccy88
senior tag
válasz laccy88 #5799 üzenetére
kicsit megvizsgálva...
Hallható a különbség.
Teszt felvételek
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest