- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
looserboy
csendes tag
sziasztok
most egy SE hajtok
szeretnék váltani nagyobbra
a 7 és a 8 között vacillálok
megéri árba a felárat a 8? (kb 60.000 dragabb asszem)
vagy maradjak a 7 vétele mellett -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz looserboy #4651 üzenetére
Szia! Szerintem csak akkor éri meg jobban ha nem váltogatod 2 évente a telefont. Ha hosszútávban gondolkozol akkor a 8 időtálóbb, alap tárhely is duplája, kamera is jobb, akksija is tovább bírja.
Én is ezen gondolkoztam tavaly nagyon sokat, aztán mikor rájöttem kb ez az utolsó olyan telefon, ami nem faceid-val van ellátva ezt vettem, legyen telefon vagy 5 évig aztán meglátjuk merre tovább.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
chatran
őstag
válasz ILLDisPozed #4653 üzenetére
Én azért vettem 8-ast, mert alig kellett többet ráfizetnem egy 7-es 32GB-ra, és így már 64GB-ot kaptam. Ott van még a vezeték nélküli töltés lehetősége, mint kényelmi extra.
Meg állítólag a kijelző is jobb, amit talán a sasszeműek észre is vesznek. -
natë
nagyúr
Megkérnék egy 8-as tulajt, készítsen egy DNG/raw fotót mondjuk Lightroom-mal és töltse már fel nekem valamelyik megosztóra
Köszönöm! -
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Hátha megtud nyugtatni valaki... Két hibajelenség miatt frissítettem a 3 hónapos iPhone 8-amat iOS 12-re: az egyik, hogy kb. havonta/kéthavonta egyszer mobilhívásnál vagy Face Time hívásnál amikor felvettem, lefagyott, és tovább zizegett a rezgőmotor, amíg újra nem indítottam; a másik egyszer fordult elő, hogy a stopper nem indult el többszöri indításra sem, csak ugráltak rajta a számok, amíg újra nem indítottam a telót. Szóval múlt hétvégén lefrissítettem, azóta zabálja az aksit, mint az istennyila, reggelig éjszakai üzemmódban 9%-ot merül, frissítés előtt héten, iOS 11-el pár százalékot merült csak reggelig. És napközben is érzékelem, hogy használat közben csak úgy olvadnak lefele a %-ok... Valaki tapasztalt hasonlókat közületek? Nagyon megbántam a frissítést, csak azok a bug-ok már nagyon idegesítettek.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
fenyojoe
csendes tag
válasz ILLDisPozed #4661 üzenetére
Köszi a választ. Az enyém aksija 95%-os kapacitású most, és ez nem is változott a frissítés óta. Szóval biztosan nem amiatt merül gyorsabban nekem.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van a tok nélküli használtról? Amióta megvan a készülék csak tokban hordom, de amikor kiveszem megtisztítani, rácsodálkozom hogy mennyire szép a készülék, és ilyenkor jó lenne csak a natúr telefont használni, mennyire bírja a karcokat és ilyeneket, nem szokásom leejteni telefont. Köszi a választ!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz cyberkind #4664 üzenetére
Nekem a régebbi 8asom hátul az üvegnél aközben karcolódott meg, hogy egyik tokból tettem át a másikba..
Szerencsére cserélték gariban és most megint karcmentes, de többet ha nem muszáj le sem veszem a tokot.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
fenyojoe
csendes tag
válasz totopad #4663 üzenetére
Restore után szeretném visszatelepíteni a biztonsági mentést. Szerinted az befolyásolhatja? Te költözködtél az új telefonra? Én eddig mindig visszaállítottam új telóimra biztonsági mentést, és nem volt ilyen gond.
-
Rob700
senior tag
Sziasztok!
Mi az aktuális legjobb ár/érték arànyú fólia 8Plus-ra? Xpro volt rajta de hamar elkezdett levegősödni...
iPhone 12 128GB Black
-
anyucika
tag
Sziasztok! Toltes kozben gondolkodik egy kicsit az ujjlenyomat olvaso, neha van hogy nem is erzekel elsore. Altalaban lidl-s silvercrest toltovel toltom, ez kicsit vastagabb es gyorsabban tolti azthittem ezert de a gyari toltovel is ugyanezt csinalja. Valami otlet? Gariztatni nem akarom még de lehet hagyom a fenébe, nem zavaró, csak hatha volt mar tapasztalat ilyen teren
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz anyucika #4671 üzenetére
Szerintem mindenképp gyárit használj (én ipad töltővel tolom). Nekem is csinálja ezt közben. Ami még idegesítöbb, hogy mikor töltőre teszem, legyen az qi vagy kábel az ikonok sötétednek s véletlenszerűen így pattog a sötétség egyikről a másikra (a barátnőm 7esén is). Másnak is?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
tboldi
nagyúr
Nillkin 3D CP+ MAX
anyucika: Konnektor rendesen le van földelve? Próbáltad másikban?
Régen volt egy androidos tabletem, aminek az érintője hülyült meg töltőn. Aztán véletlenül rájöttem, hogy egy másik konnektorba dugva nem csinálja.ILLDisPozed: Olyankor cache-t ürít az iOS, vagy valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék egy Space Grey 8-assal, SE-t váltott pár napja. Eddig pozitívak a tapasztalatok.
Olvasom hogy itt is sokszor felmerül a fólia téma. Én is berendeltem ezt a Nillkin3D cp blah-blah... üveget most az új telefonra. Nem kis csalódás lett. A fólia a kijelző jobb szélén folyamatosan visszalevegősödik, és nem a tok (Ringke Fusion) nyomja fel. Tökéletesen passzol és a helyén is van de mégsem képes feltapadni a kijelző szélén, majdnem teljes magasságban. Szomorú. Még keresem a tutit.
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet engedélyezni a prediktív szöveg funkciót magyar billentyűzetre?
Nagyon rég kivettem és már teljesen eltünt a Billentyűzet beállításokból.
Érdekes ha beteszek egy más billentyűzetet pl. angolt előjön a funkció és annak ki-be kapcsolási lehetősége, de a magyarral sehogy sem akar (egyszerűen csak nincs).
Úgy is próbáltam, hogy tötöltem és beraktam újra, billentyűzet beállítások törlést is.Köszönöm!
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Arcképgyáros
válasz ILLDisPozed #4677 üzenetére
Magyarul nem tud a gyári prediktív. Tölts le külső billentyűzetet ami tud!
-
Gigicuci
senior tag
válasz ILLDisPozed #4677 üzenetére
gboard, keresd az app store-ban.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azt hittem van házon belüli megoldás is..
Kipróbáltam, működik a gboard, kicsit idegesítő az a mindenhez hozzáférés engedélyezés, ami rengeteg oldalon keresztül van részletezveiPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Gigicuci
senior tag
válasz ILLDisPozed #4680 üzenetére
kb. 10 másodperc beállítani.
-
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4682 üzenetére
iOS elegge zart rendszer, nem kell keylogger vagy hasonlo szaroktol tartani.
-
senior69
tag
Valakinek van tapasztalata erről a tokról?
https://www.tok-shop.hu/termek/apple-iphone-7-8-oldalra-nyilo-tok-stand-xlevel-fib-kek
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire megbízható Apple termékek esetében a Laptopszalon? Céges számlára lesz vásárolva, úgyhogy a +1 év jótállás nem releváns. Esetleg a Laptopszalon saját kiterjesztett garanciájával van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalatok alapján lehet különbség filléres qi szabványú töltő és valami ismert drágább márkájú között, ha pc-be van dugva és úgy töltöm a telefont?
A mostani filléressel elég durván melegedik és tudni szeretném van értelme drágábbra cserélni?
Gyári bőrtok van rajta és közben max a rádió megy, de ha semmit nem csinál csak töltődik is melegedik rendesen.
Köszi!iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Tomeeka28
aktív tag
Nem volt ez mindig igy. Én kb iOS 11-re tenném mióta elkezdett elsz@ródni. Már azon gondolkodom kipróbálom újra a swiftkey-t (régen droidon mindig azt használtam)
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
lugosi
MODERÁTOR
Igen, az első magyarított rendszerű iphone óta elképedek azon, hogy honnan szedték azt a társaságot, aki ezt a magyar modult megcsinálta bele. Olyan általános iskolai bukó helyesírási hibákat vét (igekötőt és igét egybeírunk szabály pl. ismeretlen előtte), hogy néha lefagyok tőle.
-
ILLDisPozed
aktív tag
-
marsu.
senior tag
válasz ILLDisPozed #4692 üzenetére
Vagy csak ahol eddig be volt állítva, hogy elfogadnak bankkártyát, ott átállt erre a kiírás a térképen.
-
totopad
senior tag
válasz ILLDisPozed #4692 üzenetére
Én olyan országban élek, ahol van Apple Pay, de bevallom, még, csak gondolni sem gondoltam rá, hogy beállítsam a bankkártyámat a telefonomra. Tudom, hogy ez paranoia, de engem a hideg ráz ki, hogy egy harmadik fél -az Apple- is lássa a pénzmozgásaimat, vagy konkrétan a fizetés a telefonon keresztül történjen meg.
-
senior tag
További sok sikert a 8-cal mindenkinek én váltottam egy Xr-re
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz B-L-A-C-K #4696 üzenetére
Próbáltad már? Nehezen hiszem el hogy utána teljesen folt, por, elszíneződés és "minden" mentes lesz mindkét felület.
A vicc az hogy kismillió telefonra tettem már üveget, a nagyon olcsótól a nagyon drágáig mindent. Hiba nélkül. Mindig minden rokon, haver, ismerős, "unokatezsvérnagybáttyám" engem talál meg vele. Erre pont a sajátom lesz sz@r... Még rajta van egyébként mert nem nagyon van időm vele foglalkozni. Meg keresem is a megfelelőt. Most láttam hogy a Nillkinnek van valami másik modellje is ami teljes előlapot befed. A gond viszont az, hogy már nem nagyon bízok a gyártóban, az SE-re vett Nature TPU tok is kritikán aluli minőséget képviselt. Hasonló árú Ringke Air-nak csak köszönhetett.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LEGO klub
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest