Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #235 üzenetére
Miért lenne hülyeség? És a kijelentés első fele hogyan kapcsolódik a másodikhoz? És mit értesz azon, hogy mi mire jó? Hm? És miért pénzkidobás?
Nekem egy Apple cuccom romlott el az elmúlt 10 évben, azt is rögtön és kérdés nélkül cserélték egy újra. Tescos PC esetében hogyan van ez? Mentem már ki javítani ilyen gépet. Különböző RAM modulok, rejtélyes hibák. Egy Macintosh nem csinál ilyet. És igen, igazad van, egy márkás asztali sem, csak annak már ugyanannyi lesz az ára. Vagy vegyük a MacBook Airt. Van Acer notebook, 100.00-ért. Nekem mind elromlott két éven belül. Ha viszont mondjuk egy Asus Zenbook-kal vagy egy Lenovo Yoga-val hasonlítjuk, akkor az is annyiba kerül. Hasonlíthatjuk az i8-at egy S8-hoz is, de szerintem aki bármelyiket megveszi, az nem anyagi szempontok alapján dönt. Mindkettő jó és mindkettő bőven túl van azon, amit egy átlagember kihasznál. Persze van LG K4 pl. De olvasd el a tesztet.
Mit értünk teljesítmény alatt? A Lada is megy annyira gyorsan, mint egy Audi. Gyorsul is, sőt bizonyos modellek jobban is. 4 ülés van benne. Mégis inkább az Audi kellene, mert más benne ülni. Nekem. Ami szubjektív.Burt1793: Mindent meg lehet oldani segédprogrammal egy Windows PC-n és Linuxon is (sőt, ha le tudod programozni, akkor még többet), de én azt mondom, hogy itt vannak dolgok, amik alapból működnek, mókolás nélkül. Amúgy el is fogadnám a sok kritikát, ha olyanoktól jönne (biztos van ilyen is) akik használták huzamosabb ideig mindkét rendszert. De általában csak az egyiket és erősen FELTÉTELEZIK, hogy milyen lehet a másik, aztán azt kinyilatkoztatják. Jó példa erre a mobil processzorosnak titulált Mini esete, mert pl az enyém nem az. És anno amikor vettem, kb 4 éve, nem is volt drágább, mint bármilyen más hozzá hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest