Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xmaas

őstag

válasz Dr. 444Hertz #298 üzenetére

Azt se kene elfelejteni mielott nekialunk a 2 keszuleket versenyeztetni hogy maga a rendszer is baromi kulombozo szoval akkor lenne ertelmes osszehasonlitas ha iphone-on is droidot lehetne rakni es forditva .

Es akkor latnank valoban mennyi es hogy igy semmi ertelme amig a droid kell tartalmazon csomo chipsethez utasitasokat meg csomo keszulekhez kell csiszolni/optimalizalni addig IOS csak par keszulekhez kell alkalmazkodjon illetve a fejlesztoknek is ezerszek konyebb dolguk van nem is csoda hogy az fog kijonni "gyorsabbnak"

Nos maga a keszulek nem csunya DE peldaul en zero ertelmet lattom ennek a duplakameras baromsagnak semmivel se jobb mint peldaul az idei csamcsung felsokategorias paletta S7.Edge,Note7 szoval adtak a szarnak egy pofont az a "zoom" funkcio kupac szart se er ha mosott kaksi kepeket produkal ott van video osszehansolitas youtubeon mind I7+/Note 7 felszerelve egy alvanyra es egyszerre lonnek kepeket videokat veluk es azt kell hogy mondjam csalodtam ahoz kepest mennyire reklamoztak a I7 est hat alulszerepel.

A masik mono hangfelvetel videozas kozbe jezus isten 300 ezer forintert finoman szolva arconkopes meg ha lehet is javitani szoftveresen a dolgot a jovoben hat kb csusagolnak a vevokkel

Egyetlen dolog amire azt mondom hogy ezt jol csinaltak az IP67 vedelem igenis jol tud fogni illetve a minimum tarhely noveles aminek ideje volt mar annyi penzert...,

A jack elhagyasa egy masik goreny huzas volt de persze az uzleti erdekek minden felett :U

A mereten is siman csiszolhatnanak ott van a Note 7 nagyobb kijelzo ,nagyobb akkumulator,ceruza es megis sikerult kisebbre csinalni mint a I7+ habar van jack meg IP68 vedelem meg babamkinja benne szoval el kene gondolkozni egy kicsit es nem bekajalni minden hulyeseget meg magyarazatot amit Apple bacsi elmond

(#306) Pavlo Ezt sosem fogom megerteni az miert faj egyeseknek ha egy ember meg akkor is akar egy csucskeszuleket birtokolni ha reszletre tudja megvenni es neki az a 10-14 ezer forint havonta elvan konyvelve mint "felaldozhato" penz erre a celra
    Masok ugyan ennyit elcsesznek egy honapba piara cigire kavera meg akar drogokra de kozbe lenezi a masikat mert annak mas ertekrendje van es vesz valami draga keszuleket reszletre mert peldaul nincs kedve kivarni x honapot amig felrerak x penz osszeget es inkabb megveszi ilyen formaban.

Rohejes hogy ilyenekbe kell belekotni inkabb minthogy fikazzuk a keszulek hibait /hianyosagait :DD

• aprokaroka87

nagyúr

Szerinted az A10 Soc nem tudna kihajtani pl egy 4K-s kijelzőt?

Szerintem vígan

• B-L-A-C-K

titán

Gyorsaságól volt szó, arról hogy mibe mit raktam azt nem rám tartozik, ez van, és így az aktuális leggyorsabb telefon említettem ami tény.

Új hozzászólás Aktív témák