- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
#81524480 #16175 üzenetére
No para, én hat évig droidoztam és utána vettem egy hetest. Idővel megszokod és azt veszed észre, hogy nem akarsz droidozni többet. Vannak dolgok, amikkel együtt kell élni, ilyen pl. ha okos tévéd van. Ott integethetsz a DLNA funkciónak. Az aksit pedig úgy tudod kímélni hosszú távon, hogy nem hagyod éjszaka töltőn. Én az első aksimat így nyírtam ki 11 hónap alatt. Mióta ésszel töltöm, 6 hónap alatt, egy százalékot esett a kapacitása. Jó rendszer, jó hardver, nem kell tőle félni. Az átállás allatt lehet kerülgetni fog a sztrók néhányszor 😃
-
kutga
félisten
-
csaba1203
addikt
válasz
#81524480 #16161 üzenetére
A rendszer zártabb de nem olyan vészes,mint ahogy egyesek eltúlozzák.Kevesebb applikáció érhető el de azok jól futnak nincs összeomlás.Fájlokat tudsz letölteni de nem mindent enged.Opera mini van appstore-ban.
Nekem van mellette egy A8-as Samsung-om is és mindkét rendszert napi szinten használom és szeretem semmi gondom velük. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
#81524480 #16157 üzenetére
A telefonon: Beállítások->Akkumulátor->Akku állapota és ezen belül irja ki, hogy hány százalékos az akksid. Nekem most 94%-os tavaly júniusi garanciális készülékcsere óta. Most néztem a Coconut Battery szerint az akksim, 94,7 %-os és 226 ciklus van benne. Szóval nagyjából reális amit az iPhone ír az akkumulátor állapotára.
A Coconut Battery sajnos csak OSX-re van igen.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#81524480 #16154 üzenetére
Hogy érted ezt a képernyő időt? 1 év után nem feltétlen kell cserélni az akksit, ha bírja egy napig akkor nincs baj még vele, ha kétszer kell tölteni napközben akkor az már elég bánat. 80% alatt javasolt az akksi cseréje. OSX-re van egy program amivel meg lehet nézni az iPhone, iPad akksijának élettartamát Coconut Battery
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#81524480 #16154 üzenetére
Mivel elég érdekesen jelzi az ios 12 a képernyőidőt így ezt nehéz megmondani, másrészt ahány felhasználó annyi féle szokás. Nyilván nagyon nem mindegy mire használod, max fényerőn játszol/navigálsz, vagy wifiről böngészel 20%-os fényerő mellett.
Akkumulátort pedig akkor kell cserélni, ha már kevésnek érzi az ember, nincs ilyen, hogy törvényszerűen x idő után cserélni kell... Youtube-on találsz millió akkumulátor összehasonlító tesztet, ha ez ekkora szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged