Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Én az 5s -t már annyiszor ejtettem le, hogy a negyedik üvegfólia van rajta. Ezeket az eséseket garantáltan nem élte volna túl a gyári üveg repedés nélkül, de így egy hajszál karc nincs az üvegen.
7 -re is ugyan úgy felraktam, és a tokban is benne van elejétől fogva. Kamerára és a home gombra persze nem fogom rárakni amit adtak.(#1793) kovsol lehet a szenet azért rakták bele, hogy rugalmasabb legyen, így egy leesés hatására kevésbé törik kettő, de ha egy fém darabbal erőből karcolják akkor ez hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest