- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Mr.Silkó #249 üzenetére
A prémium szót félreértetted,azt a sajátomra írtam,hogy az kevésbé minőségi mint egy szifon,ez egyértelmű. De látom sikerült félreértelmezni és kiforgatni a szavaimat.
Elismerem az iphone-ok minőségét és tudását,csak túl sok a hype körülötte. Nekem megteszi a wp is, ez nem térítés ez nem vitaindítás,ezek a tények.
De nagyon elkanyarodtunk a témától,be is fejeztem. -
razzorr
őstag
válasz
Mr.Silkó #218 üzenetére
Mesélj még kérlek,látom ismersz,hogy nekem mi is kell. De inkább elárulom,hogy
én pont azért használok wp-t mert "egy jól működő, stabil, egyszerű" okostelefon. Prémiumnak kevésbé az,de nekem leginkább munkaeszköz mint mutogatás és kivagyiság tárgya.
Én nem akarok semmit kompenzálni egy tárggyal,jól vagyok anélkül is,köszi. De te majd biztos jól megmondod hogy nekem mi való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged