- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 69, 100, 200, 5000, 6000
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Megjött végre!
Első benyomás: baromian gyors, és nagyon könnyű az i4-hez képest. Szép kis cucc, azt hittem nem fog tetszeni a szürke, mert én fekete párti vagyok, és nagyon sajnáltam mikor lecserélték az "űrszürkére", de elegánsra sikeredett. Most elleszek vele egész nap mire belakom, mert elhatároztam, hogy nem backupból indítom, hanem egyenként töltöm be az alkalmazásokat, legalább selejtezhetek kicsit, megszabadulok egy nagy rakás felesleges apptól és játéktól, és csak azt töltöm le mit használok is rendszeresen.
Kérdés! Most hogy két lightning csatlakozós gépem van, vajon az iPad Air töltőjére is feltehetem a telefont? Lehet, hogy láma kérdés, de ehhez nem értek, és úgy tudom az iPad töltője erősebb, bár nem tudom elképzelni, hogy ne lenne kompatibilis a kettő oda-vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest