- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Mit jelent, ha az Apple Warranty Check-en ezt az üzenetet kaptam a serial beírása után? :
We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Már hogyne lenne?
Gyárilag kártyafüggetlen...
Googleba fórumokon ezer másik ilyen helyzetet találtam. Olyan telefonnal is, mi bontatlan dobozos volt mégis tökéletesen működik.
Semmit sem jelent szerintem.
Nincs rá gyár gari, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Szerintem csak felfújjátok...
Ugyanannyi bizonyíték van arra , hogy baja van, mint arra, hogy nincs baja...
Egyébként is... csak azt olvasom, hogy: lehet ez meg lehet az.
Konkrétumokat még sem mond egyikőtök sem...
A tuti az lesz, hogy hétfőn felhivom a Magyarországi Apple képviseletet és serial alapján ők megmondják mi a helyzet. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Legalább 10 éve foglalkozom telefonokkal és elhiheted nekem, hogy volt szerencsém már mindenféle garihoz.
Olyanhoz viszont még sosem volt szerencsém , hogy gsm boltból vagy gyértótól sak úgy elhajtottak volna és ne tudtam volna érvényesíteni a jogosan nekem járó garanciát.
És mi az, hogy nem véletlenül nincs rá garancia?
Átfutott már az agyadon, hogy vannak bizonyos refurbised készülékek, amiket gariban kapsz a régi hibás készüléked helyett?
Mi van, ha ez is egy olyan darab volt, de mivel az eredeti készüléket az utolsó 3 hónapban gariztatták az Applenél, így a refurbishedként kapott készülékre már nem járt garancia?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Igen, ismerem a boltot, több telefont vettem már tőlük. És igen, volt már olyan, hogy nem tudtak szoftverfrissteni nekem egy telót és vadnatúj bontatlan dobozosat kaptam. (Xperia Arc S) Ismerem őket régről, ha szar lenne, nekem megmondták volna...Kár ezt cifrázni. Hétfőn kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
iPhone 4S-em van. Tegnap este vettem.Második tulaj vagyok. Frissítettem iOS 6-ra. Az akku teljesen feltöltött 100%-ra és olyan jelenséget produkált ekkor, mintha a töltőt ki-be dugnám a dokk csatlakozóba. Csippant, mikor a töltőt bedugom, egy másodperc, majd megint csippant mintha lehúztam volna a töltőt.Közben az akkutöltés jelző kis villám is megjelenik-eltűnik a csipogásokkal egyetemben. És ez igy megy egyfolytában, amíg valóban ki nem húzom a töltőt. Ez az egész csak akkor jelentkezik, ha 100%-on van a telefon, addig normálisan tölt.
Mi ez a jelenség? Más is tapasztalta? Ötletek, vélemények?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Klassz, hogy senki sem reagál, ebben a topicban ilyen segítőkész emberek vannak?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Töltéssel kapcsolatos dolog, nem olyan nehéz téma szerintem. Amúgy ha jól gondolom a töltőfej lesz a ludas, mert úgy sejtem utángyártott. Nemsokára jön az eredeti.
Egyébként frissen lett feltelepitve. Előtte 2 szer volt restore.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest