Új hozzászólás Aktív témák

• hettaki

tag

válasz opeter87 #286 üzenetére

Arról, hogy még nem, de kb ha lecseng a nagy tablet láz, akkor.

Mi a baj az európai Apple supporttal? Nekem van egy 3GS-em, melyre megjelent az iOS5.
    2010 februárjában vettem a telefont, több mint 1,5 éve és a legfrissebb OS fut a telefonomon :DD

Valamint sztem az IPhone tulajdonosok nagy %-a nem abban méri a supportot, hogy éppen a legújabb rendszer van a telefonján vagy nem az.

Fiatalnál pl. Ausztriában én rengetek Apple terméket látok, de nem csak Applet hanem pl HTCt is meg minden mást. Szóval nem mindegy, hogy pl. egy város melyik részén sétálsz. Kispesten biztos kevesebb az iPhone, mint az Andrási úton, ez evidens :D

Na ez a mondatod bizonyítja, hogy mi lesz jövő. :)

szvsz.

(#285) NathanCullen

Amiért a Macintos PC, a számítógépek között (MacPro), amiért a MacBook Pro a notebookok között, amiért az IPod, az MP3 lejátszók között, és amiért majd az IPad is fog a Tabletek között.

Egyik sincs háttérbe szorulva, ezt nem tudom honnan veszed.

Az eladott mennyiségből, és itt tegyük félre, a bujtatott reklámokat, hogy x milliót adtak el az első nap.

Azért nem látsz minden embernél Apple terméket, mert nem csak az Apple gyárt számítógépet, telefont meg iPadet. Az Apple-é csak a piac egy kis százaléka. Tehát ezért nincs minden embernék Apple cucc, de azért erre te is rájöhettél volna magadtól is.

Rájöttem azért írtam ezt az IPad-ra is. hogy még nem, de 2 - 3 év és akkor, már jóval kisebb lesz az IPad elterjedsége mint most.

[ Szerkesztve ]

szvsz. | R.I.P. Dennis M. Ritchie, John McCarthy

Új hozzászólás Aktív témák