- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
spawn21 #1388 üzenetére
Ne haragudj meg, de szerintem ott nem a készülék a hibás.
Ilyen hibákról amiket írsz még nem hallottam.
Jó, jó vízhangzás volt már, de szerintem akkor nem az én telefonom volt a ludas.
Belassul? Azon kívül, hogy böngészésnél a második betűnél beakad még nem tapasztaltam "lassulást".Opsz, simán mehetett volna az előzőbe.
erdoke:
Igazad van az asztallal kapcsolatban, de nálam tok nélkül BIZTOSAN rezeg úgy, mint az ez előtti telefonom, de ha hazaér a barátnőm, akkor megnézem, hogy az Ő sima i4 mennyire rezeg az enyémhez képest.
szerk2.:
Nálam a merülés a zavaró. Napi kétszer kell töltenem. Egyszer töltöm ugye este, és egyszer dél körül. Amikor délben feldobom, akkor még van benne egy 30-3x%, de amúgy nem tudnám máskor tölteni, így ennyinél már fel kell raknom tölteni.
Kb. 2 óra alatt 50%-ra merítem az aksit minden nap.
2 órás a vonat utam, amin végig netrádiót hallgatok, egy-két email, 20perc böngészés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest