- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Te mondtad, hogy nem baj, hogy nincs benne BT mert ott van a netcsomag.Erre még én irtam, hogy azok bizony olyanok is.Ebbe semmi félremagyarázás nincsen. Amugy meg engem az érdekelne, hogy miért nem árul az apple a saját boltjában mindenféle iphone-t.bemegy az ember kiválasztja milyet akar és kicsengeti érte a lóvét.Ezzel szemben csak szolgáltatótol lehet venni , furcsa mód más gyártók árulnak a saját márkaboltjukba kártyafüggetlen telefont
-
Jégkokó
veterán
Ugy bírom, amikor megmagyarázzák, hogy igazából a Bluetoothnak semmi értelme és nem is baj, hogy kihagyták, mert ugyis mindenféle netes csomaggal árulják.Meg ahogy én az itthoni mobil szolgáltatók netes csomagjait és árait ismerem, nem igazán nagy alternatíva a BT al szembe. Ja meg a 7.2 megabites dolog is csak parasztvakítás, pár helyen el lehet nagyobb sebességet érni mint 4 megabit, de nem igazán jellemző.Aztán meg pár youtube videó után meg lekorlátoznak 140 kbitre, mert extrém használatot produkált a user
-
Jégkokó
veterán
Hát furcsa mód nekem egy meki nyitott wifi hálózata a 2x2 sávos forgalmas autóut mellett a túlsó oldalon is kiválló volt, ráadásul a sebességre se volt semmi panasz.Az iphonal, meg egyszer megpróbáltam netezni, de inkább feladtam ,mert vagy egy óra volt mire sikerült egy betüt beírni és sehogy se csinálta azt amit én szerettem volna.
-
Jégkokó
veterán
Még mindig nagyon gyenge, elérkeztünk arra a szinte, hogy már a 3. rókabőrt húzzák le róla.Holott már a legelső változatnak is tudnia kellett volna ezeket.Emlékszem már az előző is ugy volt hirdetve, hogy mennyire gyors, hát engem az se győzött meg a giga szuper sebességéről.Arrol nem is beszélve, hogy a wifi is elég gyengus volt benne, mert ahol én telefonom talált hálót, addig az meg se nyikkant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest